Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Malajsijskému králi a jeho Miss Moskvě se splnil sen. Čekají prvního potomka

Autor: Darina Jíchová - 
8. ledna 2019
17:45

Malajsijský král, sultán Muhammad V. (49), který v pondělí abdikoval, se na podzim oženil s bývalou modelkou a držitelkou titulu Miss Moskva 2015 Oksanou Vojevodinou (24). Pár okamžitě začal plánovat budoucnost, kvůli obavám z neplodnosti Ruska krátce po svatbě navštívila německou reprodukční kliniku. Snaha se prý vyplatila a manželé očekávají prvního potomka. Vojevodina se proslavila nejen jako modelka, účastnila se také reality show. Tam odhodila stud a užívala si sexu v bazénu, informoval deník Daily Mail.

Královský palác neuvedl žádný důvod královy rezignace, ani nepotvrdil, zda si skutečně o čtvrt století mladší exmodelku na podzim vzal. Nicméně snímky z jejich obřadu se od listopadu objevují na sociálních sítích. Vojevodina je dokonce podle ruských médií těhotná.

Takhle si Vojevodina užívala v reality show. Takhle si Vojevodina užívala v reality show. | Profimedia.cz

Pár se chce soustředit na budoucnost

Objevily se spekulace, že právě sňatek s kontroverzní Ruskou vedl k tomu, že se Muhammad V. vzdal trůnu. Stal se tak prvním monarchou, který předčasně ukončil své pětileté vládnoucí období. Moci se chopil v prosinci 2016. Nový král bude zvolen 24. ledna, do funkce nastoupí o týden později.

Vojevodina ještě před sňatkem s králem konvertovala k islámu a přijala muslimské jméno Rihana. Ruský deník Komsomolskaja pravda napsal, že pár se „chce plně soustředit na očekávání potomka“, následně dodal, že jejich sňatek „vyprovokoval mnoho otázek“ a „může být důvodem jeho abdikace“. Zástupci královského paláce ani mluvčí Vojevodiny zprávy nijak nekomentovali.

Králův tchán: „Oksaně s ním bude dobře.“

Otec Vojevodiny ortoped Andrej Gorbatěnko řekl novinářům, že „vše jde tak, jak má“, o abdikaci a možném těhotenství se nezmínil. „Mají vlastní život a já mám svůj, jedno vám ale můžu říct. Když jsem se s ním prvně setkal, spadl mi kámen ze srdce. Možná to byla otcovská intuice, ale věděl jsem, že Oksaně s ním bude dobře,“ prohlásil Gorbatěnko.

„Když moje dcera konvertovala k islámu, oslovil jsem svoje muslimské přátele, chtěl jsem tu víru více poznat. Musím říct, že je to skvělé náboženství a Oksana udělala správnou věc, žena musí vždycky následovat svého muže,“ uvedl otec Vojevodiny.

První manželství bylo bezdětné

„Muhammad je skvělý a slušný člověk, velmi vzdělaný a inteligentní. Společně mluvíme v angličtině, jsem rád, že ho Oksana má,“ popsal bývalého malajsijského krále Gorbatěnko. Sňatek s Vojevodinou byl pro Muhammada V. druhým manželstvím, v roce 2004 se oženil za Zubejdu z malajsijského rodu Patani. Sňatkem spojili dvě královské rodiny, manželství zůstalo bezdětné a skončilo rozvodem v roce 2008.

 

ahojky ( 8. ledna 2019 18:10 )

Uáááá....kvůli neplodnosti Ruska...

Zobrazit celou diskusi