Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Melania Trump vyrazila na vánoční ples. A schytala narážky na „sexuální otrokyně“

Autor: Darina Jíchová - 
19. prosince 2018
11:59

Melania Trumpová na svém Instagramu sdílela vánoční portrét z Bílého domu. Fotografii dominuje ona a prezident Donald Trump, za nimi se vyjímá opulentní výzdoba prezidentského sídla. Nesetkala se však jen s kladným přijetím. První dáma schytala i narážky na sexuální otrokyně kvůli populárnímu seriálu z děsivé budoucnosti Spojených států.

První pár se nechal zvěčnit ruku v ruce a s úsměvem na tváři v Křížové hale, kterou lemuje 29 stromů ověšených deseti tisíci ozdobami. Nad hlavami Trumpových září sněhové vločky, prezidenta v tradičním smokingu doplnila první dáma v blyštivých šatech s roláčkem, nechyběly ani špičaté vysoké jehly, uvedl deník Daily Mail.

Rudé stromky a narážky na seriál

Snímek byl pořízen před každoročním Kongresovým plesem, který proběhl v sobotu 15. prosince. Trumpová oblékla bílou róbu posetou flitry od značky Céline. První dáma část Bílého domu vyzdobila rudými stromy, za které na sociálních sítích sklidila kritiku a výsměch, přestože se snažila vysvětlit jejich význam.

Červenou barvu podle vlastních slov zvolila jako symbol vlastenectví a hrdosti. „Děsivé. Stromy vypadají jako uniformy sexuálních otrokyň z Příběhu služebnice,“ shodli se uživatelé Twitteru. „Máme 21. století a každý má o výzdobě jinou představu. Myslím, že vypadají úžasně,“ bránila se první dáma.

Část Bílého domu vyzdobila první dáma červenými stromky. Američany tím rozhodně nepotěšila, mnozí na sociálních sítích neskrývali své zděšení. Část Bílého domu vyzdobila první dáma červenými stromky. Američany tím rozhodně nepotěšila, mnozí na sociálních sítích neskrývali své zděšení. | ČTK

Trumpová před zahájením plesu pronesla krátký proslov. „Vítejte v Bílém domě, užijte si dnešní večer. Přejeme vám veselé Vánoce a do Nového roku hlavně hodně štěstí a zdraví,“ popřála přítomným. Oproti řeči prezidenta ta její působila skromně. Trump, jak bývá jeho zvykem, v úvodním projevu nešetřil chválou, hlavně na svou vlastní adresu.

Trump se nezapomněl pochválit

„Žádná předchozí vláda nezvládla to, co se mojí vládě povedlo za dva roky,“ pochlubil se Trump. Následně přivítal hosty v Bílém domě. „Je to neuvěřitelné místo,“ ohodnotil sídlo a dodal, že on a první dáma tam rádi žijí. „Dobrá práce,“ poděkoval své ženě za vánoční výzdobu a popřál přítomným veselé Vánoce a veselé svátky chanuky.

Na ples dorazil viceprezident Mike Pence s manželkou Karen, Ivanka Trumpová s Jaredem Kushnerem. Překvapivě se objevil také bývalý personální šéf Bílého domu Johh Kelly, kterého nahradil Mick Mulvaney. Kelly ochotně a s úsměvem pózoval novinářům, ke zprávám, že si s Trumpem nemůžou přijít na jméno, se nevyjádřil.

Prezident nesnáší vánoční večírky

Na plesu nechyběl ani Trumpův nejstarší syn, Donald Trump mladší, ten přišel s přítelkyní Kimberly Guilfoyleovou, bývalou moderátorkou stanice Fox News. O Vánocích má prezident pěkně napilno, podle časopisu New York Magazine během 52 hodin navštíví 21 vánočních večírků. Zdroje z Bílého domu tvrdí, že Trump sváteční party nesnáší. „Je netrpělivý, po chvilce prohlásí: Jdeme pryč, šup, šup, šup,“ uvedl zdroj. Například na Kongresovém plese se zdržel jen 29 minut.

lambrika ( 19. prosince 2018 16:37 )

Červená se line záře . . . .kde to viděla ????Když projdeš chodbou, tak na konci už potřebuješ oční kapky na uklidnění.

tompetr88 ( 19. prosince 2018 12:41 )

-_-_Najděte nahé 18+ dívky ve vašem městě zde: My.Su/Divky

Taurus70 ( 19. prosince 2018 12:27 )

Vetsina kritiku jsou zamindrakovani ubozaci kteri maji velmi nudny zivot👿👿👿

Zobrazit celou diskusi