Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

U burgerů grilovali krysu. Zaměstnanci restaurace se bavili zvrhlou zábavou

Autor: Mii - 
26. listopadu 2018
20:50

Jak to asi vypadá v kuchyni, přemýšlí často lidé, kteří vyrazí do restaurace na jídlo. A někdy je opravdu lepší nevědět. Na Havaji v restauraci zaměřené na burgery se zaměstnanci rozhodli hodit na gril krysu, kterou objevili ve skladu. Šlo přitom o gril, na kterém běžně připravovali maso pro zákazníky. Celou zvrácenou zábavu si natáčeli a chlubili se jí na sociální síti, informuje agentura AP.

Video, ve kterém se objevují dva zaměstnanci restaurace Teddy´s Burger, bylo zveřejněno na sociální síti Snapchat. Zatímco jeden zaměstnanec krysu převaluje na grilu, druhý říká „Ahoj, vítejte v Teddy´s“. Celou dobu je vidět nápis, podle kterého se mladíci domnívají, že je na čase v restauraci skončit.

Povedená dvojice z restaurace opravdu zmizela, ihned po zveřejnění videa dostali výpověď. Vedení restaurace navíc celý podnik uzavřelo a bude zkoumat, které kuchařské náčiní se krysy dotklo. To pak vymění a zbytek restaurace důkladně vyčistí.

„Jsme vyděšeni, že naši bývalí zaměstnanci mohli něco podobného provést a ještě si to natáčeli. Autenticitu videa aktuálně zkoumáme,“ uvedl v prohlášení prezident řetězce Teddy´s Burger Richard Stula.

Stula plánuje v následujících dnech najmout firmu na hubení škůdců, která prověří, zda restaurace nemá s hlodavci problém. Havajská hygienická stanice rovněž avizovala, že bude incident vyšetřovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi