Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ministr a „kat“ migrantů dostal košem. Herečka to oznámila fotkou z postele na Instagramu

Autor: Darina Jíchová - 
6. listopadu 2018
20:27

Vztah italského vicepremiéra a odpůrce ilegálních migrantů Mattea Salviniho (45) a televizní herečky a bývalé modelky Elisy Isoardiové (35) je u konce. Rozchod oznámila herečka na Instagramu, kde sdílela intimní snímek sebe a Salviniho v posteli. Připsala k tomu: „S obrovským respektem pro naši pravou lásku, kterou náš vztah byl. Děkuju ti, Matteo.“ Zprávu o rozchodu italského ministra vnitra přinesl deník Daily Mail.

Zatímco si herečka včera vylévala své srdce na sociální síti, Salvini byl na cestě do Ghany. Důvod rozchodu ale na Instagramu neuvedla. Pár spolu byl 3 roky, podle modelčiných známých se vztah rozhodla ukončit ona. Často se objevovali na stránkách italských časopisů, kde jejich soužití přirovnávali ke „skutečné italské telenovele“.

Italská herečka Elisa Isoardiová oznámila rozchod s ministrem vnitra Matteem Salvinim. Italská herečka Elisa Isoardiová oznámila rozchod s ministrem vnitra Matteem Salvinim. | Profimedia.cz

Bývalá modelka v současnosti moderuje kulinářský pořad Ready Steady Cook (Připravit. Pozor. Vařte.), s oznámením rozchodu počkala, až Salvini bude mimo Itálii. Ministr vnitra zatím rozpad vztahu nekomentoval.

Salviniho Itálie se před nikým neskloní

Salvini stojí v čele protiimigrační strany Liga Severu. Oficiálně působí v roli ministra vnitra a vicepremiéra. Poslední průzkum veřejného mínění ukázal, že Italové ho vnímají jako lídra vlády. Premiéra Giuseppeho Conteho považují za „Salviniho loutku“.

V současné době řeší Salvini s Evropskou komisí (EK) podobu italského rozpočtu na příští rok. Ambiciózní plán však EK Italům vrátila. Salvini se nechal slyšet, „žádná výzva od komise nás nepřinutí ustoupit“. Itálie už se podle Salviniho slov „nikdy před nikým neskloní“.

steelheart ( 6. listopadu 2018 20:48 )

b l b k a zbabělá

Zobrazit celou diskusi