Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Video: Žena spadla do nádrže se žraloky! Jako zázrakem přežila

Autor: msj - 
16. října 2018
20:40

K tragické události mohlo dojít v Číně ve městě Ťia-sing v obchodním středisku Wu-jüe Plaza. Žena totiž jako zázrakem přežila pád do akvária se žraloky, kteří zrovna v tu dobu očekávali oběd.

V nádrži, kam žena spadla a bojovala o život, byli údajně „jen“ dva žraloci. K incidentu došlo v nákupním centru v provincii Če-ťiang. Ženu zachránili dva příslušníci ochranky objektu a jako zázrakem neutrpěla žádné zranění.

Obchodní středisko čínským médiím záhy dodalo, že žraloci jsou mladí a nejsou nebezpeční. Na Youtube se objevily k nahlédnutí děsivé záběry bezpečnostních kamer.

Žraloci jsou umístění ve skleněných nádržích, kolem kterých je silná vrstva skla. V tu dobu bylo obchodní středisku uzavřeno a zákazníci do něj neměli přístup, právě proto byli vrchní skleněné pláty sundané, protože zaměstnanci plánovali žraloky nakrmit.

Žena, která ve středisku pracuje, na most údajně nedostala přístup. Podle záběrů byla očividně ve spěchu a zřejmě si přes most zkracovala cestu.

Mluvčí střediska potvrdil, že se jedná o ohrožené žraloky citrónové. Ti mohou dorůstat až tří metrů a živí se primárně korýši a rejnoky.  

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi