Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenhle zaměstnanec letiště se s tím nemaže. S kufry házel, až létaly vzduchem

Autor: nkov - 
21. září 2018
20:00

Pasažérka letu firmy Swissport z Malagy do britského Manchesteru se stala svědkem velice neomaleného chování jednoho ze zaměstnanců letiště. Ten má za úkol přemisťovat zavazadla z pojízdného pásu do letištního vozíku. Místo pokládání však kufry hází na plošinu takovou silou, že druhou stranou sjedou přímo na zem. Potom, co se začalo video šířit po sociálních sítích, se k němu vyjádřilo i vedení společnosti.

Šokovaná Elizabeth Evansová (28), autorka videa, sleduje, jak její kufr po střetu se zaměstnancem končí na betonu spolu s dalšími zavazadly. Na videu je vidět, jak muž s kufry nedbale zachází, jeho kolega mezitím stojí opodál a jeho jednání pozoruje. „Jo, to je můj kufr,“ je Evansová slyšet na videu.

„Jsem vážně naštvaná a šokovaná. Byl to nový kufr. Je pomlácený a ochranná vrstva utržená,“ řekla Evansová pro Manchester Evening News.

Po zhlédnutí videa vyjádřilo rozhořčení mnoho lidí. „Nemá žádný respekt pro majetek druhých. Uvnitř by mohl být něčí notebook nebo jiné drahé vybavení,“ psali lidé na Twitteru. K videu se vyjádřila mluvčí letiště. „Mrzí nás, že dochází k tak nezodpovědnému zacházení se zavazadly v rukách zaměstnance firmy Swissport. Informovali jsme je o tom přímo,“ řekla mluvčí.

Následovalo vyjádření mluvčí letecké společnosti. „Mrzí nás, že se na sociálních sítích šíří podobné video. Omlouváme se za chování zaměstnance.“ „Můžeme vás ujistit, že vše vyšetřujeme a podnikneme veškeré kroky nutné k prevenci podobného chování v budoucnu,“ dodala společnost.

Zobrazit celou diskusi