Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Macronová ukázala štíhlé nohy na večeři s princem. Co první dáma raději skrývá?

Autor: Darina Jíchová - 
13. září 2018
20:20

Francouzský prezident Emmanuel Macron (40) a jeho manželka Brigitte (65) ve Versailles hostili japonského korunního prince Naruhita (58). První dáma opět předvedla, jak pyšná je na svoje štíhlé nohy, a vystavila je ve světle růžových minišatech inspirovaných japonským stylem, informoval deník Daily Mail.

První dáma mezi muži oblečenými v tmavě modrých oblecích naprosto vynikala, nešetřila úsměvy a s ochotou pózovala fotografům.

Model doplnila o stříbrné lodičky s vysokými podpatky, své obvykle rozpuštěné vlasy si nechala vyčesat do elegantního drdolu. Macronová ví, co jí sluší, a preferuje kratší sukně, případně úzké kalhoty.

Macronová jako módní ikona

Francouzská první dáma platí za módní ikonu, její mladistvý styl mnozí obdivují, samozřejmě se ale najdou i kritikové. Macronová zná i své nedostatky, pokud se tomu může vyhnout, neodhaluje příliš svůj krk, výstřih a ruce. Právě vrásčité ruce už ji několikrát dostaly na mušku kritiků. Růžové minišaty se stojáčkem a rukávy ale splňovaly všechny její požadavky.

Před několika týdny svými modely Francouzka okouzlila také Dánsko a Finsko. Na banketu s dánskou královskou rodinou v bílých šatech doslova zářila a zastínila královnu Markétu II. (78) i o skoro 20 let mladší korunní princeznu Mary.

Brigitte Macronová jen zřídka obléká svršky s hlubokým výstřihem. Ve zlatém topu doprovodila manžela, prezidenta Macrona, na fotbal. Brigitte Macronová jen zřídka obléká svršky s hlubokým výstřihem. Ve zlatém topu doprovodila manžela, prezidenta Macrona, na fotbal. | Reuters

Vzájemné přátelství a respekt

Státní večeří ve Versailles pokračuje devítidenní návštěva japonského následníka trůnu, pro Naruhita je to první oficiální návštěva Francie. Jeho manželka, princezna Masako, ho kvůli zdravotním problémům na cestě nedoprovází. Do země přijel u příležitosti výročí 160 let japonsko-francouzských diplomatických styků, které Macron označil za „vztah vzájemného přátelství, respektu a úcty“.

Svou návštěvu Naruhito začal 7. září v Lyonu, kde navštívil několik muzeí a další památky. V Paříži si prohlédl výstavu Japonismes 2018. Francouzské hlavní město neoficiálně navštívil i během svého studia v Evropě.

Nahurito v příštím roce nahradí na trůnu svého otce, císaře Akihita (84). Ten jako první japonský císař za posledních 200 let dobrovolně abdikuje. Vládu synovi předá 31. března 2019. Akihito se k tomuto kroku uchýlil kvůli vysokému věku a zdravotním potížím. Císařský palác před dvěma měsíci oznámil, že se u panovníka vyskytly problémy s okysličováním mozku. 

Video  Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl  - Reuters, Facebook / Elysejský palác
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fotrpjotr ( 14. září 2018 05:25 )

Ostuda Francie.

Antonin Blaha ( 13. září 2018 21:53 )

 Oidipus vytahl svou mumii na veceri,snad se mu nerozpadne😂😂😂😂

andorea ( 13. září 2018 21:25 )

Zastínila princeznu? Ale houby. Spíše jen budila zájem jako atrakce.

barracuda.sro ( 13. září 2018 20:45 )

Nezlobte se na mě, ale ty její nožičky vypadají,jak hůlky na dráždění opic !!

majojo ( 13. září 2018 20:33 )

Proč tomu furt říkáte štíhlé nohy, bulváři? Vždyť jsou to párátka, stejně jako ty ručičky-hůlčičky.

Zobrazit celou diskusi