Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

„Pěšinka nesedí, halenka je mimo.“ Trumpa doprovází dvojnice Melanie, bují pochybnosti

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
29. srpna 2018
23:20

Oblíbenou konspirační teorií je to, že po boku amerického prezidenta Donalda Trumpa nevystupuje jeho žena Melania, ale její dvojnice. Důkazy o tom vidí někteří lidé na záběrech z příletu do Ohiu, kam se Trumpovi vydali o posledním srpnovém víkendu. Falešnou první dámu podle konspirátorů usvědčila špatná barva vlasů, pěšinka, puntíkatá halenka i gesta, informoval web britského deníku Daily Mail.

„Barva vlasů ani pěšinka nesedí, halenka i límeček saka jsou mimo. Ne, to určitě není ona,“ komentovali lidé snímky z letiště v Ohiu na Twitteru. Shodli se na tom, že s prezidentem přiletěla dvojnice. Z Washingtonu ho ale doprovázala „pravá“ Melania, skutečná první dáma byla i ta, která navštívila děti v nemocnici.

Je to už po několikáté, co se objevily zprávy o „falešné“ první dámě. Jednou dokonce konspirátorům nahrál do karet sám Trump svou podivnou větou: „…moje žena Melania, která je přímo tady…“, kterou prezident pronesl během projevu o následcích hurikánu v Portoriku. „A kde jinde by měla být?“ ptali se lidé posměšně na sociálních sítích.

Dvojnici podle nich lze rozpoznat podle nosu, rtů a vlasů. Tentokrát se konspirátoři zaměřili i na oblečení, ve kterém Melania dorazila do Ohia. Přiletěla v bílém kostýmku s puntíkatou halenkou, model doplnila o sluneční brýle. Její dvojnice prý nezvládla plně okopírovat její oblečení a účes. „Chybí logo na brýlích, špatně je halenka a sako, ani barva a pěšinka nesedí,“ psali na Twitteru.

Vedle jiných vlasů i vyšší váha?

Na vlasech kritikům vadila jejich očividně tmavší barva a posunutá pěšinka, kterou Melania většinou nosí uprostřed. Někteří šli však ještě dál a analyzovali i její držení těla, gesta a váhu a došli k závěru, že žena na fotkách z letiště je o devět kilogramů těžší. Tvrzení podložili tím, že má plnější obličej. Další chybu podle nich dvojnice udělala, když dynamicky třásla rukou lidem, kteří ji v Ohiu vítali.

„To je pro první dámu zcela atypické,“ uváděli ve svých příspěvcích. Teorie o „falešné“ Melanii je velmi rozšířená, prvně se objevila v říjnu loňského roku a během pár hodin ji sdílelo přes 100 tisíc lidí. Bílý dům se k znovu objevení konspirace nevyjádřil. Sama první dáma ale zmínila návštěvu nemocnice v Ohiu na svém Twitteru. „A jste to vůbec vy?“ množily se komentáře pod příspěvkem.

sores ( 30. srpna 2018 18:38 )

Trapné aby manželku nahrazovala jiná ženská,fakt trapné. Puntíky jsou super včetně proužků nikdy nevyjdou z módy!!! Jako kombinace černá s bílou!!

krista2018 ( 30. srpna 2018 16:47 )

Zase jenom kecy, decentní puntík je nesmrtelný a sluší každé ženě. Když už o módě tak si hlavně o ní něco přečtěte.

majojo ( 30. srpna 2018 15:22 )

Že by v Trumpově týmu byli až takoví amatéři? Kdyby to organizoval Ovčáček, tak souhlas, ale takhle vyjadřuji silné pochybnosti k pravdivosti tohoto sdělení.

illyria ( 30. srpna 2018 14:38 )

"Falešnou první dámu podle konspirátorů usvědčila špatná barva vlasů, " Podle konspirátorů? konspirátorů?! V blesku neví co znamená konspirátor? Konspirátor je ten co vymýšlí/účastní se na konspirace tzn. na spiknutí, komplotu, tajné dohodě... Pokud již chtějí použit slovo "konspirátor" tak významově správně je "Falešnou první dámu podle konspiračních teoretiků usvědčila špatná barva vlasů"

kaIinka ( 30. srpna 2018 12:37 )

Vzpomeň Klausovou, nepěkná, při těle a za jejího působení jak prokvetla za dámu. Ivaně to sedlo snad jen s koláčky.

Zobrazit celou diskusi