Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podlý útok na malé dítě: Liška vlezla batoleti přímo do postele!

Podlý útok na malé dítě: Liška vlezla batoleti přímo do postele! (Ilustrační foto)
Podlý útok na malé dítě: Liška vlezla batoleti přímo do postele! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: msj - 
13. srpna 2018
18:35

K nevšednímu útoku došlo v jihovýchodní části Londýna. Malá Heidi Cooper měla totiž v postýlce nečekaného zvířecího návštěvníka, který se s ní nemazlil.

Malá Heidi se vzbudila a začala křičet: „Liška! Liška!“. Zvíře ji napadlo pouhou hodinu poté, co byla uložena do postele.

Když Heidi začala křičet, její otec byl se svou manželkou a jejich čtyřměsíčním dítětem o patro níže a sledovali televizi.

Heidi se občas v noci vzbudí, ale když jsem šel nahoru, slyšel jsem tu paniku v jejím hlase,“ řekl pro britský The Sun sedmatřicetiletý George Cooper.

Rozsvítil jsem a viděl jsem, jak to seskočilo dolů. Pořád křičela „liška!“. Vzal jsem ji a zavřel v jiné místnosti. Začal jsem dupat a liška vyběhla zadním vchodem v přízemí,“ uvedl otec.

Vyděšení rodiče si pak všimli, že Heidi krvácí a má na sobě několik desítek škrábanců. Naštěstí zranění nebyla nijak vážná.

Liška se do domu dostala zadními dveřmi, které byly otevřené. Otec u dcery strávil hodinu, když jí četl pohádku. Poté vzal čtyřměsíční dítě dolů, aby pozdravili matku, která se vrátila z práce. Heidi je podle slov otce pořád v šoku, ale je statečná.

 

kakamilek ( 13. srpna 2018 19:32 )

 Nechápu tu lišku,že si neuvědomila,že jde o potomka člověka,tvora nadřazeného všem tvorům na této planetě.Byla záludná a podlá.Jestli to čteš tak se doufám stydíš.Fůj ty...

Zobrazit celou diskusi