Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vymývání mozku, sexuální otročení. Šaman držel dlouhých 15 let ženu v jeskyni

Autor: pk - 
8. srpna 2018
12:05

Policie v Sulawesi v Indonésii osvobodila ženu (28 let), která byla držena v jeskyni dlouhých 15 let vesnickým šamanem. Údajný léčitel jí vymýval mozek a sexuálně zneužíval od třinácti let, uvádí BBC.

Vesnický šaman (83 let) údajně unesl dívku, když jí bylo teprve 13 let. Začal jí vymývat mozek smyšlenými historkami. Donutil unesenou dívku věřit tomu, že je posedlý duchem nebo též „džinem“.

Přes den v jeskyni, v noci v šamanově posteli

Nebohá zajatkyně byla údajně přes den držena v jeskyni, ale v noci si ji „posedlý“ šaman bral do svého domu, kde ji sexuálně zneužíval více než deset let.  Podle místních médií se zvrácený muž jmenoval Jango a byl známý jako místní léčitel provozující černou magii. Léčitel Jango byl obviněn ze sexuálního zneužívání a porušení ochrany dětských práv.

Policie uvedla že v roce 2003 byla třináctiletá dívka rodinou svěřena do rukou tohoto léčitele a v rámci léčby u něj nějakou dobu pobývala. Ještě ve stejném roce ovšem zmizela. Šaman dle médií oznámil rodině, že odešla do Jakarty, aby si tam našla práci. Příbuzní se nebohou dívku snažili najít několik let, ale marně. Nakonec byla prohlášena za zmizelou. 

Až v neděli šla na základě hlášení policie do vesnice v Galumpangu v centrální Sulawesi, kde našla nebohou ženu krčící se v malém prostoru za balvany

Fotografie pořízené policií ukazují nějaký základní nábytek uvnitř jeskyně, která byla poblíž šamanova domu. Šéf policie Iqbal Alqudusy prohlásil, že muž znásilňoval dívku od jejích třinácti let a sugeroval ji, že je posedlý džinem

„Zdá se, že oběti byl vymýván mozek, neboť se bála uprchnout z jeskyně a setkat se s jinými lidmi, protože ji údajně duch jin neustále pozoroval,“ řekl místní občan Sugeng pro Jakartský sloupek. 

Obviněný šaman může dostat patnáct let vězení, pokud se prokáže, že je vinný. 

Mladík zneužíval teenagerku, ta otěhotněla!

Video  Mladík zneužíval teenagerku, ta otěhotněla!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

mandat ( 8. srpna 2018 12:45 )

A co s tim mame delat my ? Proc se vse neposila africkym politikum ? Take me zajima, pro se Evropa neobrati na vladce Africkych zemi a nesnazi se resit invazi ilegaslnich migrantu.Evropa neni povinna kazdeho,kdo se dohrabe do Evropy prijmout.Dela si nekdo vubec starosti, co bude s nami, az se se prestehuje pulka Afriky ? Kam budeme utikat my ?

Zobrazit celou diskusi