Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena (30) tvrdí, že má vážný poměr s duchem. Plánují dokonce miminko!

Autor: msj - 
7. srpna 2018
21:24

Angličanka Amethyst Realm (30) tvrdí, že má vážný poměr s duchem. Před médii popsala, jaké je to s ním mít sex, a dokonce se svěřila, že u ní dochází k orgasmu. Po této zkušenosti se nyní rozhodla, že chce mít s duchem miminko.

O své lásce k duchům poprvé Amethyst pohovořila v prosinci v pořadu The Morning. „Žila jsem se svým snoubencem. Pořád pracoval,“ řekla moderátorům. „Přestěhovali jsme se do nového domu v Herefordu. Tam jsem začala cítit přítomnost duchů,“ uvedla žena.

Dokonce se kvůli němu rozešla se svým reálným přítelem. Ten přijel z práce o něco dříve a v jejich ložnici viděl „siluetu muže.“ Ani to Ametyst neodradilo od toho, aby ve vztahu pokračovala. Vloni v prosinci řekla v interview, že ji navštěvuje několik energií. Tím pádem nerandí jen s jedním duchem.

Je to docela vážné. Dokonce jsem přemýšlela, že bych si udělala dítě s duchem. Vím, že je to bláznivé, ale dlouho jsem nad tím přemýšlela a nemyslím si, že by to bylo tak velké tabu,“ řekla duchovní poradkyně Amethyst australskému magazínu New Idea.

Dokážeme si představit, že fyzický kontakt je pro Amethyst při nejlepším jen minoritní problém. Ostatní „partneři“ jí tak nebudou zaclánět v cestě za svým vysněným miminkem. „Jsem si jistá, že to nějak jde. Jen jsem to ještě nevymyslela.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cocumysvole ( 8. srpna 2018 00:07 )

Je zralá pro Chocholouška ale hlavně že se zveřejní.

11karel11 ( 7. srpna 2018 22:43 )

Měli by ji zavřít na psychiatrii.

offline ( 7. srpna 2018 22:38 )

Žena vypustí malého ducha a pak se za ní uzavřou dveře vypolštářovaného pokoje.

Zobrazit celou diskusi