Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dojemná fotografie: Dívka se loučí s přítelem (†16) těsně před tím, než ho odpojili od přístrojů

Autor: rc - 
7. srpna 2018
11:18

Na sociálních sítích se objevila fotografie, která nenechá jedno oko suché. Stephanie Ray (15) se na nich loučí se svým přítelem Blakem Wardem (†16). Dojemná fotografie byla zachycena těsně předtím, než byl chlapec lékaři odpojen od přístrojů.

Blake Ward se svou rodinou vyrazil na výlet do Walesu do města Tywyn. Toto přímořské městečko je známé díky krásným širokým plážím. Podle informací DailyMail se Blake spolu s dalšími dvěma chlapci rozhodl, že si zaplave. Ovšem plavání u tamního pobřeží skončilo tragicky. Chlapce odnesl tamní proud daleko od pobřeží. Na místo byla okamžitě povolána helikoptéra a všechny tři se podařilo v rozlehlém moři najít. Blake byl převezen do nemocnice v Liverpoolu a připojen k přístrojům. Zachránit se ho však nepodařilo. V sobotu, po pěti dnech od tragédie, jeho blízcí rozhodli, že ukončí chlapcovo trápení a odpojí ho od přístrojů.

 

V nemocnici, těsně před odpojením, vznikla dojemná fotografie. Ta zachycuje Blaka a jeho přítelkyni Stephanie Ray při posledním loučení. Na snímcích dívka leží vedle chlapce na nemocniční posteli a objímá ho. „Dnešek byl pro mě nejtěžším dnem a bude dnem, na který nikdy nezapomenu. Jak všichni zřejmě víte, v úterý se Blakovi stala hrozná nehoda. Po celou dobu jsem stála po jeho boku a neopustila ho. Jak víte, Blake byl milující, starostlivý člověk a pro kohokoliv by udělat cokoliv. Včera nám bylo řečeno, že se Blake již neuzdraví. Jeho plíce byly poškozeny, a tak jsme udělali těžké rozhodnutí a odpojili ho od přístrojů a nechali ho jít. Ale vězte, že Blake neměl žádné bolesti a zemřel obklopen svou rodinou. Bude mi chybět a bude mít vždy zvláštní místo v mém srdci. Nikdy na tebe nezapomenu, Blaku,“ napsala na sociální síť Stephanie.  

 

VIDEO: Po autonehodě ochrnula, svou krásou ale prorazila a má šanci stát se slavnou modelkou.

Video  Po autonehodě ochrnula, svou krásou ale prorazila a má šanci stát se slavnou modelkou.  - Instagram.com
Video se připravuje ...

Denny97 ( 16. srpna 2018 11:56 )

 Je celkem vtipné a zároveň smutné, že nejste schopni udat pravdivé informace. Uvádíte, že chlapec měl poškozené plíce, ale přitom měl poškozený mozek. Stačí si pouze přečíst originální příspěvek dívky.

jany ( 7. srpna 2018 15:57 )

asi bych pockala dele, zda se prece nezlepsi. roky ne, to smysl enma, ale takhle par dni, to by bylo na me rychle

ja-stana ( 7. srpna 2018 13:53 )

Blake byl milující, starostlivý člověk ------------- Pane bože, to jsou kecy. Šetnáctiletý puberťák je především sobec myslící hlavně na sebe.

pepen ( 7. srpna 2018 13:28 )

Bohužel k tomu se nedá nic jiného napsat-než to, že je život krutý !!!Kluk měl život před sebou 16 let a musel odejít ze života-tak mladý....hrůza. Je to nespravedlivý....tolik bezdomovců,chlastají nechtějí se přizpůsobit a nic jim není-denně ožralý a feťáků taktéž.Bohužel...je mi ho líto.

Zobrazit celou diskusi