Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Děs Melanie Trump po setkání s Putinem: Lidé se baví mrazivou změnou ve tváři

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
19. července 2018
10:45

První dáma USA Melania Trump se během svého setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem snažila na tváři udržet úsměv. Jenže její výraz na pondělním summitu v Helsinkách ji zradil. A záběry, které začínají Melaniiným strojeným úsměvem a přecházejí v grimasu šoku a zděšení, zahltily sociální sítě. Pobavení lidí si všímá například web britského deníku Daily Mail.

Americký prezident Donald Trump se během představování usmíval, jeho žena nicméně vypadala šokovaně poté, co si s Putinem potřásla rukou. „Aspoň že Melania si uvědomuje, kdo je Putin a jak nebezpečný je,“ uvádějí lidé na sociálních sítích. „Šok, zděšení nebo znechucení,“ snaží se další rozšifrovat, co její grimasa znamenala.

Při podání ruky se Melania ještě smála

Trumpová se nejen díky svým podpatkům tyčila nad Putinem, i bez nich ho převyšuje o 10 centimetrů. Jeho ruku přijala s úsměvem. I ruský prezident vypadal, že ho setkání těší. První dáma ale po skončení představovacího ceremoniálu nasadila podivný výraz. Lidé spekulují o tom, co měl znamenat. Většina se shoduje na tom, že to bylo zděšení a šok.

„Její oči se rozšířily, potřásla hlavou. Je v šoku, ví, jak nebezpečný Putin může být. Vypadá, jako by si potřásla ruskou s ďáblem,“ napsal na Twitteru uživatel Aaron McCord. „Je znechucená a vyděšená,“ komentoval video další uživatel. „Znechucení nad Putinem, nebo nad Trumpovou přetvářkou?“ objevily se také dohady, že první dámě vadilo chování jejího manžela.

Putinova loutka, šijí kritici do Trumpa

Vítězem pondělního summitu byl podle odborníků jasně Putin. Trump sklízí jen kritiku a média ho označují za „Putinovu užitečnou loutku“.  Americký prezident se snaží napravit, co se dá a některé své výroky označil za přeřeknutí. V pondělí například prohlásil, že nevidí důvod, proč by se Rusko pokoušelo v roce 2016 ovlivnit americké prezidentské volby. To v USA vyvolalo údiv a pobouření. Po návratu do vlasti Trump vysvětlil, že se přeřekl, neboť ve skutečnosti chtěl říci, že Rusko do voleb zasahovalo.

Ve středu musel Bílý dům v průběhu dne vysvětlovat druhou obdobně kontroverzní prezidentovu reakci. Trumpova mluvčí Sarah Sandersová nakonec odmítla závěry médií, že si prezident Donald Trump myslí, že se Rusko již nevměšuje do vnitroamerických záležitostí.

Trump se schovává za přeřeknutí

Svůj postoj k ovlivňování amerických prezidentských voleb Ruskem vyjádřil také včera během rozhovoru s televizí CBS News. Trump řekl, že z toho viní Putina a dále uvedl, že souhlasí s prohlášením šéfa amerických tajných služeb (DNI) Dana Coatse, podle nějž Rusko nadále představuje pro dění a volby v USA hrozbu.

Na otázku, zda odpovědnost za ovlivňování amerických prezidentských voleb v roce 2016 přičítá Putinovi, Trump odpověděl: „Ano. Podobně jako sebe považuji za zodpovědného za to, co se děje v této zemi. Odpovědnost by jistě padla na něj, protože stojí v čele země.“

Video  „Studená válka je věcí minulosti.“ Putin s Trumpem narovnávali vztahy mezi Ruskem a USA.  - Markéta Volfová, Lukáš Červený, reuters
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 19. července 2018 22:01 )

Není se co divit když jí zahnul v těhotenství s prostitutkou! Ani její krása tomu nezabránila, tací jsou mužský

pekaaaros ( 19. července 2018 20:22 )

prosímvás, vždyť přes tu tunu makeupu není šance vidět, co dělá její mimika.

naidka ( 19. července 2018 20:04 )

Copak je to zdenekk?

naidka ( 19. července 2018 20:01 )

Melania má mrazivý výraz neustále a nejvíc, když se usměje.

hanka666 ( 19. července 2018 19:46 )

Blesku, tobě nepomůžou ani Bohnice ani 10 Chocholoušků.

Zobrazit celou diskusi