Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Potetovaný terminátor pod palbou muslimů: Urážíš naši víru!

Autor: jh - 
6. července 2018
22:18

Hvězda Instagramu, která si říká Yakiboy, vypadá jak z jiného světa. Kromě obličeje zdobí každý kousek jeho těla tetování, což rád ukazuje celému světu. Namakaný boháč, který se také rád chlubí drahými auty a nábytkem, se sám nazývá "muslimským válečníkem", což vzbuzuje značné kontroverze.

U postele mu svítí lampa vyrobená z pozlacené pistole Beretta v hodnotě více než 400,000 Kč. Na jiných fotkách jsou zas vidět zlaté hodinky či drahá auta.

Nejraději však Yakiboy ukazuje své potetované tělo, které se zdá být vytesané z mramoru. Na jedné fotce mu dokonce tělo zakrývá jen čepice a přidaný obrázek kousku pizzy.

Jeho neobyčejný životní styl kritizují především jeho muslimští bratři, kteří ho vidí jako kacířství. "Tetování, alkohol a Islám? Nemyslím si," napsal podle britského denníku Mirror jeden z kritiků. Další se Yakiboye zeptal, zda se nebojí, co na jeho tetování řekne Allah v den Posledního soudu.

"Nas*r si," odpálkoval ho model. "Allah soudí moje nitro, ne jako ty a všichni špatní lidé, kteří odsuzují lidi podle vzhledu."

 

Video: Chessie King: Mít špeky je normální

Video  Chessie King: Mít špeky je normální  - Instagram.com
Video se připravuje ...

Taurus70 ( 7. července 2018 10:29 )

 At prestane sypat a je po Terminatorovi a zbyde jen tmava tapeta😂😂

Zobrazit celou diskusi