Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Cyklistka ukradla balík z Amazonu. Viděl to soused v autě, který ji prohnal

Autor: nkov - 
15. června 2018
22:25

Nevšední způsob krádeže zvolila jedna Američanka z městečka Stockon ve státu Kalifornie. Rozměrný balík odložený na terase jednoho domů v sousedství se rozhodla odvézt položený v klíně při krkolomné jízdě na kole. Pachatelky s balancujícím nákladem v náručí si však všiml projíždějící soused, který věděl, komu balík původně patří. Ženu proto konfrontoval, ta svůj kousek nakonec raději vzdala.

Muž ve vozidle začal ženu sledovat a vyhrožoval jí, že zavolá policii. Viděl totiž, jak balík sebrala z terasy jeho sousedů. Zlodějka si tedy svými výmluvami příliš nepomohla.

„Je to vůbec vaše?“ osočil se řidič na ženu na kole. Ta se snaží vše zahrát do ztracena, muž byl ale nekompromisní. „Právě jste to sebrala z terasy mých sousedů,“ prohlásil.  Celý incident si navíc natočil na mobilní kameru.

Ženě nakonec došlo, že tady už jí z lupu nic nekouká. Tak sesedla z kola a balík zlostně hodila na zem. Řidiče, který ji natáčel, se pak snažila aspoň zastrašit se slovy: „Můžu na vás zavolat policii za to, že mě fotíte!“

Soused jí ale opáčil podobnou mincí. „Ukradla jste to, protože nejste schopná pracovat. Zavolám na vás policii a budu vás sledovat,“ dodal.

Zobrazit celou diskusi