Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jóga s premiérem je hitem internetu. Zeman zaujme člunem, na Putina nikdo nemá

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
15. června 2018
19:55

Cvičící indický premiér Naréndra Módí (67) se stal senzací internetu. Politik sdílel video ze své ranní rozcvičky na Twitteru a během hodiny si ho přehrály statisíce jeho fanoušků. Módího zastánci okamžitě vyzdvihli jeho fyzickou zdatnost, díky józe prý premiér nepotřebuje tolik hodin spánku, je zdravý a vždy plný energie. Na záběrech je vidět, jak Módí cvičí na trávníku, na balvanu i za pomoci hole, všiml si britský deník The Guardian.

„Je to nesmírně osvěžující a omlazující pocit,“ popsal své cvičení Módí a dodal: „Také praktikuji různé dýchací a meditační cvičení.“ Módí není jediným prominentním Indem, který zveřejnil video se svým cvičebním programem. Tisíce Indů přitom kvůli špatnému životnímu stylu trpí obezitou, zhoršuje se i zdravotní úroveň. Slavné osobnosti se lidi svými videi snaží přimět, aby se začali více hýbat.

„Kromě jógy a meditace se hodně procházím,“ řekl Módí. Jinak je také abstinent, nekuřák a vegetarián. Premiér doufá, že jeho video inspiruje i další Indy. Světová zdravotnická organizace (WHO) jim však radí, aby se vyvarovali cvičení venku, znečištění ovzduší v Novém Dillí podle WHO 14krát převyšuje bezpečnou normu.

Trump je vášnivý golfista, Zemanovi stačí člun

I další světoví lídři se sem tam objeví ve sportovním. Americký prezident Donald Trump je vášnivý golfista, jiné sporty ale aktivně nevykonává a cvičení jako takovému se vyhýbá.

Prezident Trump na golfu Prezident Trump na golfu | reprofoto/twitter

Kanadský premiér Justin Trudeau rád běhá a stejně jako Módí se věnuje józe. To francouzský prezident Emmanuel Macron si rád zahraje fotbal.

Kanadský premiér všem ukázal, jaký je borec na jógu. Kanadský premiér všem ukázal, jaký je borec na jógu. | Twitter

Ovšem ruský prezident Vladimir Putin snad zvládá vše: pravidelně navštěvuje posilovnu, hraje hokej a je přeborník v judu.

Ruský prezident dokáže vše! Ruský prezident dokáže vše! | cnn.com

Český prezident Miloš Zeman zase nedá dopustit na svůj člun. Objevila se i jeho fotografie z běžek, ale v pohybu ho na nich veřejnost neviděla.

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman znovu vyplul na rybník, fanynky mu mávaly.  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tosto ( 15. června 2018 21:05 )

Příště na nádvoří Hradu pozve média kde bude do prázdného bazénu vylévat kořalku , na znamení toho , že se loučí s virózou.

Zobrazit celou diskusi