Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrad k padnutí! Letadlo muselo nouzově přistát

Autor: csk - 
31. května 2018
19:44

Žádná technická nehoda, ale smradlavý cestující! To byl důvod nouzového přistání letadla, které směřovalo na Gran Canaria.

Letadlo nizozemské nízkonákladové společnosti Transavia muselo nouzově přistát z velmi kuriózního důvodu - jeden s pasažérů natolik zapáchal, že okolo sedící cestující zvraceli a někteří upadali v mdloby!

Smraďocha během letu odvedl personál do karantény na toaletu, dokud Boeing 737 nouzově nepřistál ve městě Faro v jižním Portugalsku. Tam si problémového pasažéra převzali zdravotníci a odvezli ho pryč.

„Bylo to naprosto neúnosné. Páchl, jako by se už několik týdnů nemyl,“ sdělil pro server Mirror otřesený Belgičan Piet van Haut, který byl na palubě letu také přítomen. Aerolinka vydala prohlášení, že letadlo přistálo ze zdravotních důvodů, není vůbec jisté, zda-li tím myslí zvracející pasažéry nebo ono smrdutého muže.

Zajímavostí je, že v únoru muselo letadlo společnosti Transavia přistát z podobného důvodu. Let z Dubaje do Armsterdamu narušil cestující se střevními obtížemi. Celou cestu nedokázal přestat prdět a metanový odér vyvolal na palubě hádku mezi pasažéry. Letadlo nouzově přistálo ve Vídni a stejně jako v současném případě byl prďola vyveden.

VIDEO: Pes omdlí z puchu svého pána.

Video  Pes omdlí z puchu svého pána  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi