Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (32) je stále panna a nepolíbená. Sex na jednu noc odmítá, hledá lásku

Žena (32) je stále panna a ještě se ani nelíbala (ilustrační foto)
Žena (32) je stále panna a ještě se ani nelíbala (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ivm - 
28. května 2018
20:45

Dvaatřicetiletá žena prozradila, že nikdy neměla pohlavní styk. Ale dokonce se ještě nikdy ani nelíbala. Nicméně se za to nestydí. Svůj příběh sdílela sice veřejně, jen jméno k němu jaksi nepřipojila.

Australanka, která si přála zůstat v anonymitě, se svěřila webu Mammamia, že si nemyslí, že by na jejím panenství bylo něco špatného. Tvrdí přitom, že je o ni zájem. „Single“ prý zůstává dobrovolně.

„Chci najít, stejně jako mnoho jiných lidí, člověka, který mě bude milovat a respektovat, a to je hrozně těžké,“ uvedla. Přiznává, že také dlouhou dobu pochybovala nad svojí sexualitou. „Přitahují mě ženy i muži,“ připustila.

Proč je pořád sama?

Mladá žena doufá, že lidem vyvrátí domněnku, kteří si myslí, že je příliš vybíravá. Prý to není pravda. Přiznala, že ji jiní lidé už přitahovali, jenže byli zadaní a ona se k ničemu neodvážila.

„Pokud pominu, to, že se mi někdo líbil, ale byl zadaný, měla jsem mnoho příležitostí si něco začít na různých večírcích. Sex na jednu noc ale není nic pro mě,“ tvrdí.

Žena sice uvádí, že byla párkrát na schůzce, jenže z toho nikdy nic nebylo. Rozhodně prý není zatrpklá, líbí se jí i někteří lidé z jejího okolí. Nemá ale odvahu udělat první krok. „Párkrát jsem byla odmítnuta, vzala jsem si z toho však to dobré – teď už neplýtvám čas uvažováním nad lidmi, se kterými to nemá smysl,“ uzavírá.

Video  Co si o panenství myslí Markéta Konvičková?  - Tereza Kühnelová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

jiri novotny ( 28. května 2018 21:50 )

Souhlasím s ní. Sex na jednu noc nemá smysl. To aspoň na dvě noci. Přeji ji aby našla toho pravého, nicméně se zvyšujícím se věkem se šance prudce snižuje a blíží se vize, že jako panna bude do konce života.

Zobrazit celou diskusi