Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivý vzkaz dítěte z lesa: Život mám plný s*aček, ublížím si a to není vše

Autor: ivm - 
23. května 2018
18:00

Při procházce našel Danny Harris (39) se svojí ženou Katie v lese v anglickém Kentu hodně znepokojivý vzkaz. „V mém životě se děje tolik s*aček, opravdu nevím, jestli se s tím dokážu vyrovnat,“ stálo v něm. Podle informací deníku Daily Mirror je autorem dopisu třináctiletý puberťák, který do vzkazu napsal i svůj věk. Zatím ale není jasné, jestli je to kluk, nebo dívka a jak se jmenuje.

Pár, který prosbu o pomoc našel, hned začal mít obavy o osud dítěte. A prosí veřejnost o pomoc s pátráním.

V dopise stálo například: „Ublížím si, ale cítím, že to nebude stačit. Potřebuji ze sebe dostat všechnu bolest, to je to jediné, na co dokážu myslet. Vím, že si to nikdo nepřečte, ale musím doufat. V mém životě se toho děje tolik s*aček, nevím, jak se s tím vypořádat. V tomto lese nacházím klid, je to místo, které mi zlepšuje náladu. Miluji to. Mimochodem, je mi pouze 13…“

Po přečtení těchto řádků bylo Dannymu s Katie hodně těžko. Okamžitě zavolali policii a vyfotili zmačkaný list papíru, který pak dali na sociální sítě.

Katie se přiznala, že problémy s depresemi měla dříve i sama. Začátkem roku byla kvůli nim i hospitalizovaná. „Bylo to, jako kdyby ten dopis měl najít někdo, kdo má podobné zkušenosti jako autor. Z vlastní zkušenosti vím, že je mnohem snazší mluvit s cizími lidmi,“ řekla.

„Chtěla bych, aby osoba, která psala dopis, věděla o tom, že si jej přečetli i jiní lidé, kteří by mohli pomoci,“ dodala Katie s odkazem, aby se autor vzkazu obrátil na policii v Kentu.

Policisté uvedli, že oblasti místa nálezu věnují zvýšenou pozornost. Nikdo z obyvatel Kentu však nehlásil ani útěk dítěte z domova ani sebepoškozování.

 

Zobrazit celou diskusi