Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Modelka se synem zemřeli po pádu z 25. patra: Krutý konec soudní bitvy o dítě

Autor: jer - 
20. května 2018
20:43

Bývalá modelka časopisu Playboy Stephanie Adams (†47) a její syn (†7) zemřeli po pádu z apartmánu v newyorském hotelu. S odvoláním na policii informoval server Sky News.

Stephanie Adams se svým synem Vincentem byli v pátek nalezeni mrtví na dvoře hotelu Gotham v newyorské čtvrti Manhattan. Údajně vstoupili do apartmánu ve 25. patře hotelu ve čtvrtek přibližně v 6 hodin večer.

Modelka a známá autorka knih již dříve řekla pro New York Post, že ji rozrušuje, že nemůže vzít syna na prázdniny do Evropy. Stále totiž probíhal spor o přidělení do péče mezi ní a jejím exmanželem Charlesem Nicolaiem.

„Chci jen zmizet se svým synem daleko od této noční můry, ale oni mě nenechají,“ řekla krátce před osudným pádem údajně exmodelka.

Nicolai se živí jako chiropraktik ve čtvrti Wall Street. Se Stephanií v posledních měsících nevycházeli nejlépe, do sporů se musela vložit i policie. Přesto ale ještě v neděli bylo na webových stránkách Nicolaiovy chiropraktické ordinace uvedeno, že se jedná o rodinný podnik. Fotografie Stephanie byla na hlavní stránce.

V únoru ohlásila Stephanie svým přibližně 1,3 milionům sledujících, že plánuje víkend v Londýně.

Raoul Felder, přítel a donedávna i právník Adamsové, uvedl, že Adamsová byla milá a zdvořilá. Občas ho se synem navštívili v kanceláři, syn si prý rád hrál s figurkou Supermana, uvedl Felder.

„Pokud jsem věděl, nikdy nebyla v depresi. Měla problémy, ale deprese nebyla jedním z nich,“ řekl Felder. Právní bitvu o syna popsal právník jako „velmi složitý spor o přidělení do péče.“

Adamsová byla v roce 2006 zapojena do jiného soudního sporu, ve kterém byla falešně obviněna taxikářem z držení zbraně. Policista jí potom měl napadnout. Adamsová vysoudila 373 000 dolarů (asi 8,1 milionu kč).

Úspěšná kariéra v modelingu pomohla Stephanie Adamsové se založením své vlastní produkční společnosti. V té Adamsová napsala a vydala 25 knih zaměřených nejčastěji na astrologii a mystiku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Ab1234cd4321 ( 21. května 2018 08:09 )

 Cozopasnice

Prazanda1990 ( 21. května 2018 06:06 )

 Chudák dítě. Strašné.

Zobrazit celou diskusi