Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milostný trojúhelník skončil vraždou: Tělo zbité ženy (†30) našli u cesty

Autor: rc - 
7. května 2018
06:25

Zlomená žebra, končetiny a proražená lebka! Milostný trojúhelník skončil vraždou. Pohozené tělo třicetileté Aileen Seiden bylo nalezeno u pouštní cesty na Floridě. Z vraždy byla obviněna dcera šerifa z Palm Beach se svým milencem.

Floridská policie zatkla pár Christinu Araujo (38), jež je dcerou šerifa Tonyho Araujo z Palm Beach, a jejího milence Zacharyho Abella (30). Pár byl obviněn z vraždy Aileen Seiden, dcery známého podnikatele Franka Seidena z Miami. Tělo třicetileté ženy našli rybáři pohozené u pouštní cesty na Floridě. „Měla zlomená žebra, zlomené končetiny a proraženou lebku. Prostě děsivé,“ řekl šerif A. J. Tony Smith pro The Miami Herald. Podle policie se trojice vracela domů autem z Texasu a během dlouhé cesty si udělali přestávku v motelu, kde mělo dojít k vraždě. Seiden podle policie byla živá, když ji zbitou odhodili u cesty.

„Podle toho, co víme, mohla být ještě naživu, když ji odhodili,“ uvedl Smith a dodal, že se zřejmě jednalo o milostný trojúhelník. „Domníváme se, že muž mohl být zapleten s oběma ženami. Víme, že obě dvě ženy v minulosti zneužíval. Je skutečně podlý, hnusák,“ řekl Smith. Všichni tři pracovali ve stejné firmě s ojetými auty, kterou Abell vlastnil. Oba obvinění navíc v minulosti byli závislí na drogách. „Jsem zdrcena. Zvlášť kvůli tomu, jak zemřela. Moje sestra si to nezasloužila,“ řekla DailyMailu sestra zavražděné Deborah.  

VIDEO: Alfred (63) zavraždil a rozčtvrtil Slovenku: Kus jejího těla si schoval do mrazáku.

Zobrazit celou diskusi