Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž, který byl ve 12 letech znásilněn jeptiškou, se konečně sešel se svou dcerou! Dvojice se setkala po 62 letech

Autor: rc - 
5. května 2018
20:37

Edward Hayes (76) byl ve dvanácti letech znásilněn jeptiškou, když bydlel v katolickém domě v Lancashiru v Anglii. Sedmadvacetiletá sestra, vlastním jménem Bessie Veronica Lawler, o devět měsíců později porodila dceru. Vatikán mu však zakázal se s malou dcerou vídat! Sešel se s ní až nyní po neuvěřitelných dvaašedesáti letech!

„Má dcera…konečně!“ řekl podle The Sun se zlomeným hlasem Edward Hayes, když poprvé spatřil svou dceru, kterou zplodil s řádovou sestrou, když v 50. letech bydlel v katolickém domě John Reynolds v Lytham St. Annes v Lancashiru. Dům byl veden jeptiškami františkánkami misionářkami Svatého Josefa. Hayes byl irskou sestrou Mary Conleth, která se ve skutečnosti jmenuje Bessie Veronica Lawler, zneužíván dlouhé tři roky.  Když otěhotněla, bylo jí sedmadvacet let a Hayesovi bylo dvanáct.  Poté, co se o těhotenství dozvěděla církev, musela odjet zpět do Irska a Vatikán Hayesovi zakázal, aby byl s dcerou v kontaktu.

Hayes myslel, že zemře, aniž by na jeden okamžik spatřil své dítě. Osud však tomu chtěl jinak a dvojice se skutečně sešla. „Byl jsem tak nervózní. Ale když jsme se navzájem viděli, hned jsme se objali. Řekla: Dobrý den, už je to nějaký čas,“ popsal setkání Hayes. „Bylo to fantastické, místy dokonce vypadáme stejně. Máme stejné oči a nos. Má dokonce stejný smysl pro humor a ráda vtipkuje, přesně jako já,“ dodal šťastný otec, který svou dceru viděl po neuvěřitelných dvaašedesáti letech. Dvojice se sešla díky jejím sourozencům, kteří si uvědomili, že žena, po které Hayes pátrá, bude jejich poloviční sestra.

VIDEO: Policie hledá svědka, jenž by mohl přinést poznatky ke znásilnění dívky.

Video  Policie hledá svědka, jenž by mohl přinést poznatky ke znásilnění dívky.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

rudyptak48 ( 5. května 2018 21:32 )

Chudák kluk, od devíti do dvanácti let mu musela nějaká hnusná jeptiška honit ptáka, až měl konečně výron semene a ona si ho mohla vložit do vagíny. To je hezká kravina. Angláni by se měli raději zaměřit na průsery a incesty v královské rodině. Královna, coby hlava anglikánské církve si nemá s Vatikánem co vyčítat.

Zobrazit celou diskusi