Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mé děti, křičela zoufalá matka, když sledovala, jak její synové uhořeli při požáru

Autor: rc - 
21. dubna 2018
17:31

„Mé děti! Mé děti! Mé děti!“ Křičela zoufalá matka čtyř dětí Tina Brazil z Missouri, když se dívala, jak se její dům proměnil v inferno a její synové uvízli uvnitř. Ačkoliv na místo rychle dorazili hasiči, na záchranu dětí bylo již pozdě…

Tina Brazil si ve čtvrtek večer vyrazila se svým přítelem Mikem Andrewsem ven a svého nejstaršího syna Tylera (†14) pověřila, aby dohlédl na své tři mladší brášky Carsona (†8), Maxe (†5) a Leviho (†4). Bylo už něco málo po jedné hodině ráno, když se vracela zpět domů ke svým dětem. Doma ji však místo pohledu na spokojeně spící potomky čekal šok. Její dům byl v plamenech.

 „Mé děti! Mé děti! Mé děti!“ křičela v zoufalství.  Její přítel se snažil dostat do domu, aby chlapce zachránil, ovšem bylo pozdě a hasiči ho museli odvléci do bezpečí. Hasiče přivolal soused Eddie Helt, který ucítil kouř. Pokoušel se dostat dovnitř, ale musel utéci ven, jelikož žár byl příliš intenzivní. Příčina požáru se vyšetřuje, ale podle vyšetřovatelů nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o žhářství.

VIDEO: Hasiči likvidují požár chaty v Brně

Zobrazit celou diskusi