Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otrávená dcera exšpiona Skripala se dočká návštěvy z Ruska? Londýn to zvažuje

Autor: ČTK, ivm - 
31. března 2018
14:10

Britské ministerstvo zahraničí zvažuje žádost Ruska o možnost návštěvy dcery bývalého ruského dvojího agenta Skripala Julije (33). Žena je společně s otcem (66) od začátku března hospitalizována po otravě bojovou látkou. Mluvčí ministerstva podle britské agentury PA uvedla, že „práva a přání Julije“ budou brány v potaz, stejně jako britské zákony.

Skripalová v posledních dnech vykazuje známky zlepšení zdravotního stavu, který už není kritický, jako je nadále podle všeho u jejího otce. Dokonce prý může i mluvit.

Ruské velvyslanectví reagovalo na tuto informaci žádostí, aby mohlo ke Skripalové, jakožto ruské občance, vyslat svého konzulárního zástupce.

„Zvažujeme žádosti o konzulární přístup v souladu s našimi povinnostmi podle mezinárodního a vnitrostátního práva, včetně práv a přání Julije Skripalové,“ řekla agentuře PA nejmenovaná mluvčí britské diplomacie.

Video  Rusové udeřili na Česko kvůli novičoku. A ČSSD už zase vyhání Babiše z vlády  - Blesk TV
Video se připravuje ...

kupredu-leva ( 5. dubna 2018 07:56 )

Kecáš, z rozhodnutí našeho Ústředního výkonného výboru jsi povinen šířit informaci, že za vraždami stojí Kalousek přímo řízený CIA. Čest práci!

Antonin Blaha ( 31. března 2018 22:12 )

 Pak ze zmrtvychvstani neexistuje,to jsem zvedavy cim nas budou krmit ted kdyz tvrdily ze neexistuje zadny protijed pouze zpomalovac.Co slovo to lez,uz je to k smichu.

fotrpjotr ( 31. března 2018 17:19 )

Pokud nebude mluvit korektně podle nařízení Britů,tak náhle zemře na následky jedu.

Zobrazit celou diskusi