Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Clintonová uklouzla na schodech paláce a nešikovně spadla. Odnesla to ruka

Autor: Darina Jíchová - 
15. března 2018
23:30

Bývalá prezidentská kandidátka Hillary Clintonová je v Indii a propaguje svou knihu „Co se stalo“. V ní vysvětluje svoji prohru u voleb s Donaldem Trumpem. Clintonová ale i na pracovní dovolené zažila pád. Hned dvakrát uklouzla na schodech jednoho z hinduistických paláců. A upadla tak nešikovně, že si poranila ruku. Doktor jí naordinoval klid na lůžku, Clintonová tak musela zrušit několik naplánovaných výletů, napsal deník Daily Mail.

Jak přesně se kritický okamžik odehrál, není jasné. Clintonová možná na ruku upadla, ale třeba se o ni jen nešikovně opřela. Lékaři ji ošetřili hned na místě a nařídili jí klid na lůžku, Clintonová tak musela zrušit své plány.

Bývalá ministryně zahraničí nakonec všechny své schůzky jen přesunula na další den, o návštěvu několika památek ale příjde úplně.

Clintonová uklouzla na schodech indického paláce:

Pádů na veřejnosti zažila Clintonová hned několik, má na ně smůlu. V říjnu roku 2017 spadla před londýnským hotelem a zlomila si prst na noze. V září 2016 během vzpomínkové akce za oběti teroristického útoku v září 2001 zkolabovala. Její kolaps vyvoval obavy o její zdraví a dost možná se podepsal na její volební prohře.

Asi nejvážnější zranění si způsobila v roce 2013, kdy upadla u sebe doma. Skončila s otřesem mozku a sraženinou krve blízko mozku.


Zobrazit celou diskusi