Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lizu (12) po cestě ze školy roztrhali psi. Okousané ostatky našli rodiče

Autor: var - 
24. února 2018
15:27

Mladá ukrajinská dívka Liza Kanareikina (12) zahynula při cestě ze školy brutální smrtí. V lese ji totiž překvapili zdivočelí psi, kteří ji doslova roztrhali na kusy. Incident se odehrál poblíž Doněcka na východní Ukrajině ovládané rebely. 

Podle policie napadli divocí psi dívku zezadu při její obvyklé cestě ze školy domů. Poté, co se Liza nevrátila, ji rodiče začali hledat. Nakonec našli v lese na sněhu její roztrhané ostatky. 

Je pravděpodobné že ji zvířata částečně pozřela. „Policie zahájila vyšetřování a zastřelila několik psů, aby se mohla podívat do jejich žaludků," sdělili vyšetřovatelé. Podle jedné svědkyně policie vyslýchá svědky, kteří mohli vidět celou tragédii.

Zatím nejsou známé konečné výsledky vyšetřování, policie se tak k případu nechce šířeji vyjadřovat.

Místní obyvatelé již dlouho trápí problémy s toulavými psy, kteří se tam dostali během občanské války trvající od roku 2014. Jednu ženu již dříve pes pokousal při nakupování v obchodě.

Mnoho Ukrajinců opustilo doněcký region a nechalo zde své domácí mazlíčky. „Je nám známo, že z opuštěných psů se staly divoké bestie. Chodí od města k městu a někdy se přihodí, že zaútočí na lidi a pokousají je. Každý měsíc si odvedeme od 50 do 100 psů. Polovina dostane čipy, sterilizuje se a vrátíme je zpět. Zbytek se zlikviduje,“ konstatuje Vladimir Tsimmerman, úředník z vedení Doněcku.

 

hejpockej ( 25. února 2018 04:34 )

ja bych vam to rad vysvetlil, napiste mi telefon nebo maila, pujdeme spolu nekam na kaficko, co? Nebo se me snad bojite? Ja prece nekousu...

hejpockej ( 25. února 2018 04:32 )

ano clanek je o psech, tudiz tu nemuze chybet magor Bystrozraky, znamy svoji nenavisti a zasti proti zviratum, predevsim psum. Tento pan je nemocny clovek, ktery svoji nenavist nedokaze potlacit, vre to v nem, a plive jedy kdykoliv slysi o psech.

sigmae ( 24. února 2018 22:52 )

mají hlad, když se na ně páníčci vyprdli, ty...luline

ivoadIIer ( 24. února 2018 22:28 )

Kurevsky pěkná holka. Ta jich mohla ještě vykouřit. Škoda jí.

naidka ( 24. února 2018 19:35 )

To byli místní vlkodlaci a sežrali Nastěnku.

Zobrazit celou diskusi