Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Lidičky, fakt se snažím.“ Trump přiznal, že dělá vše pro to, aby zakryl plešku

Autor: ČTK, nkov - 
23. února 2018
19:10

Donald Trump veřejně připustil, že jeho blonďatá a pečlivě pěstovaná kštice ukrývá pleš. V projevu na výroční Konferenci konzervativní politické akce ve Washingtonu se v pátek prezident delegátům předvedl ze všech stran a ukázal, jak o své vlasy pečuje.

Snažím se, jak mohu, abych tu pleš zakryl, lidičky. Pracuji na tom ze všech sil,“ konstatoval jednasedmdesátiletý šéf Bílého domu. 

Trumpův účes je v USA dlouho předmětem spekulací, komentářů a vtipů, protože mnozí jeho plavé vlasy považovali za příčesek. Ještě před prezidentskou volbou v září 2016 komik a moderátor Jimmy Fallon v pořadu televize NBC Trumpa požádal, zda by mu mohl vlasy rozcuchat. Když dostal svolení, přesvědčil se, že kštice drží.

Po lékařské prohlídce, kterou prezident podstoupil letos v lednu krátce před inaugurací, lékaři oznámili, že budoucí šéf Bílého domu užívá přípravek Propecia proti vypadávání vlasů. Nedávno prezident televizním kamerám bezděčně ukázal realitu, když si závan větru při výstupu k letadlu pohrál s jeho vlasy.

agfor ( 24. února 2018 15:12 )

Asi nedělá co může, protože jinak by použil některý ze zázračných přípravků, které nám i na Blesku doporučují "známí" doktoři, předvším z USA.

spania ( 24. února 2018 11:20 )

Donald Trump je vtipálekUž to bere ale s nadhledem,když vidí jak se do něj všichni naváží.No jo,já myslím,že na jeho věk je na tom s vlasama ještě dobře

Zobrazit celou diskusi