Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajemství Trumpovy plešky odhalil vítr: Jizva a náplast po transplantaci štěpů, tvrdí šéf americké kliniky

Autor: ana - 
12. února 2018
16:33

Minulý týden obletělo svět video, ve kterém si vítr pohrál s hustě natuženou přehazovačkou amerického prezidenta Donalda Trumpa. O běžné řídnutí vlasů však zřejmě nejde. Lékaři plastické chirurgie spekulují, že se může jednat o operaci, kterou nazývají „redukce skalpu“.

Známý novinář Michael Wolff ve své knize Ohnivá zloba: Uvnitř Trumpova Bílého domu napsal, že jeho dcera Ivanka „příběh“ otcových vlasů vypráví pro pobavení svých přátel. Prezident si je prý barví a zvláštním způsobem zakrývá pleš v temeni hlavy. Lysinu odhalil minulý týden silný vítr, když prezident nastupoval do letadla na Andrewsově spojené základně.

O běžnou pleš zřejmě nejde

Svět se nad prezidentovou pleší bavil. S šokujícím vyjádřením však přišel Dr. Alan Bauman, generální ředitel a zakladatel společnosti Bauman Medical. Klinika je známá především transplantacemi vlasových štěpů. Podle něj jde na odhalené kůži vidět jizva i náplast. Může se jednat o prodělání náročné transplantace vlasů, při které se vyříznou vlasové štěpy z jiných vlasatých míst a transplantují se na místa postižená vypadáváním.

Bere silné léky?

„Podle mého odborného názoru se domnívám, že podobnou operaci mohl prodělat,“ řekl Bauman. Lékaři dále prozradili, že pokud se tato teorie potvrdí, je jasné, že prezident Donald Trump musí mít přístup k velmi silným lékům, které se během podobné procedury musí užívat.

„Pravděpodobně má také přístup k silným lékům na předpis, jako je Formula 82M Minoxidil, který se užívá dvakrát denně,“ doplnil Bauman. Léky slouží k eliminaci nežádoucích účinků laseru. Pokožka hlavy je totiž po operaci bombardována laserovými paprsky, které podporují růst vlasových štěpů.

Bílý dům se k podobným spekulacím odmítl vyjádřit.

44Magnum ( 12. února 2018 22:44 )

pepen: Od kdy se stupeň IQ měří podle vlasů? Tobě ho tak měřili?

44Magnum ( 12. února 2018 22:40 )

To je hrozný pohled Raději oholit hlavu a nosit blond paruku

lambrika ( 12. února 2018 22:38 )

Superblonďák

pepen ( 12. února 2018 19:32 )

Jak si mohla USA zvolit ,tak jednoduchého člověka!!!!IQ bude velmi slabé !!!!

sores ( 12. února 2018 18:05 )

Muzikant Janda si nechal také dát štěpy vlasů už nemá takovou velkou pleš jako tomu bylo ještě před rokem! Vlasy ho nezachrání, je to záprdek nehezký a starý vlasy to nezmění!

Zobrazit celou diskusi