Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vítr ve vlasech odhalil Trumpův problém: Přehazovačka skrývá plešku

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová - 
8. února 2018
12:04

Vlasy amerického prezidenta Donalda Trumpa jsou už dlouho předmětem různých debat a vtipů. Zmiňuje se o nich i novinář Michael Wolff ve své knize Ohnivá zloba: Uvnitř Trumpova Bílého domu. Napsal, že jeho dcera Ivanka „příběh“ otcových vlasů vypráví pro pobavení svých přátel. Prezident si je prý barví a zvláštním způsobem zakrývá pleš v temeni hlavy. Lysinu odhalil silný vítr, když prezident nastupoval do letadla na Andrewsově spojené základně, napsal o tom deník Daily Mail.

Ivanka podle Wolffa měla prozradit tajemství otcových vlasů, které si sčesává tak, aby zakryl svou pleš. Zajišťuje je silným fixačním sprejem. Ten ho ale 2. února na letecké základně zradil a neodolal poryvu větru. Nic netušící Trump se otočil k přítomným novinářům zády a ti měli možnost zachytit na kamery jeho pleš.

Sám prezident si nedávno zavtipkoval na účet svého účesu: „Lidé nevěří, že mám ještě vlasy, moc jich sice není, ale stále tam něco mám,“ řekl s úsměvem při rozhovoru s MailOnline.

Video  Vítr odhalil první pleš USA: Trumpa zradila přehazovačka i fixační lak na vlasy  - Blesk.cz, Reuters
Video se připravuje ...

Video ze základny ihned zaplavilo internet a uživatelé sociálních sítí ho považují za jasný důkaz, že prezidentova přehazovačka skrývá pleš. Jen pár minut po nahrání na youtube mělo video 100 tisíc zhlédnutí. Je ale otázkou, zda je pravé. Zatím ale neukazuje nic na to, že by šlo o podvrh.

Jde na to fikaně, píší o Trumpovi

„Vidíte, je to mimozemšťan,“ napsal k videu jeden uživatel Twitteru. Další však obdivovali jeho styl. „Sčeše ofinu na jednu stranu, na druhou a dozadu a zamaskuje tak holá místo. Jde na to fikaně,“ uvedl další.

Během své kampaně dokonce nechal moderátora Jimmyho Fallona, aby mu rozcuchal vlasy. Chtěl tak popřít fámy o tom, že nosí paruku. „Čekal jsem, že mu vítr strhne tu paruku, ale nic,“ někteří lidé na Twitteru neskrývali své zklamání.

ponal ( 10. února 2018 20:02 )

Co to sem mutate vy nenavistna osobo?

Monikay ( 8. února 2018 19:19 )

je mi ho skoro až líto

naidka ( 8. února 2018 15:55 )

Trump musel do schodů pospíchat, protože chtěl novinářům ukázat, jaký je jura a taky kvůli větru, který mu odhaloval plešinu.

naidka ( 8. února 2018 15:50 )

Ale on si to přiznává, proto má tu přehazovačku.

naidka ( 8. února 2018 15:47 )

Pisálkové objevili Ameriku.

Zobrazit celou diskusi