Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ivanka odhalila tajemství Trumpovy přehazovačky. Skalpovali mu část hlavy

Autor: Darina Jíchová, Petr Šour - 
4. ledna 2018
13:12

Dcera prezidenta Donalda Trumpa Ivanka odhalila tajemství prezidentovy „přehazovačky“. Podle knihy Michaela Wolffa měla Ivanka svým přátelům sdělit, jak její otec přišel k tak příšernému účesu. Autor také upozorňuje na to, že je nemožné, aby měl prezident v 71 letech přírodní blond vlasy.

„Ivanka si z otce a jeho bizarního účesu pravidelně utahuje. Své přátele často baví popisem toho, jak k němu Trump přišel. Když prý Donald Trump zjistil, že plešatí, nechal si transplantovat vlasy. Teď má holé temeno a změť nových vlasů kolem do kola. Vlasy si zepředu a ze stran vytáhne tak, aby se setkaly uprostřed, a pak se všechno zamaskuje a zajistí ztužujícím sprejem,“ napsal Wolff.

Podle něj Ivanka popisovala svým přátelům, že Trump podstoupil chirurgický zákrok, který se označuje jako tzv. „scalp reduction“. V praxi to vypadá tak, že v rámci chirurgického zákroku odstraní plešatějícímu muži část skalpu - pokožky hlavy postižené tzv. alopecií, tedy neinfekčním onemocněním způsobujícím vypadávání vlasů. Cílem je snížit celkovou plochu plešatějící pokožky.

„Ivanka také poznamenala, že barva otcových vlasů je dost směšná. Barví si je prý přípravkem s názvem ′Jen pro muže′. Čím déle si barvu na vlasech nechá, tím tmavší odstín získá,“ udává Wolff.

Tento produkt je oblíbený mezi muži, kteří se snaží zamaskovat šediny. „Trump je známý svou netrpělivostí, s přelivem na hlavě dlouho nevydrží, a to se pak odráží i na oranžovožluté barvě jeho vlasů,“ píše spisovatel.

Že Trumpova přehazovačka přitahuje pozornost i v samotných Spojených státech, to dokazuje mj. show Jimmyho Fallona z roku 2016. Hostem v ní byl právě Trump a Fallon neodolal pokušení - s Trumpem se domluvil, zda by mu mohl jeho pečlivě načesaný účes rozcuchat.

ropuchaninka ( 4. ledna 2018 22:03 )

Trumpa všetci hodnotíme pretože je otvorený ,,priamy,uprimny rozprava s ludmi tak ako by bol ich nablizsi priatel po dlhe roky .Svet NAM HO ZAVIDI, a tho sa všetci špinaví a skoruptovani politici boja Jak rakoviny,,,, Cvilku to potrvá ale všetci pôjdu do hajzlu Kniha skrachovaneho spinavca podvodniks WOLFA NEBUDE LEGALNE POVELENA NA PREDAJ,,,,,,,,AK ANO SKONCI V BASE Z KTOREJ SKORE NEVYLEZE ! IVANKA JE LADY,ktora skoncila s mamou Ivanou ktorá zanechala deti v USA kvôli klamstvam a kurveniu . Mali by ste sa spýtať preco sa deti rozhodli zostať s OTCOM A NIE S MATKOU Trumpove vlasy su chlapcenske a velmi atraktívne,,niekedy skúša trosku do sediva a slusi mu to.... Jeho dcéra ktorá je najinteligentnejsia z troch deti by nikdy ,nikdy nerobila vtipy o svojom otcovi,,,, to su kraviny na kvadrát z Médií a blbých prekladov ,,,,,,HAPPY NEW YEAR BACK HOME ,

4552 ( 4. ledna 2018 18:40 )

Trump by bez té přehazovačky nebyl tak výrazný, patří to k němu a vždy vypadají vlasy čistě na rozdíl od našeho zdrudovaného u kterého jeho zapocený kokos musí smrdět na dálku a breberušky tam mají nebo brzy budou mít brzy rej, to je odpuzující člověk od prvního pohledu

sores ( 4. ledna 2018 17:14 )

Ano lepší nastřelené vlasy nežli holá lesklá lebka,brr. Šéf pirátů má řádný hnus na palici!

Garo ( 4. ledna 2018 16:05 )

Spomínam si, že sme mali na strednej škole učiteľa, ktorý mal tiež "prehadzovačku". Mal na hlave vlasy len vzadu a tie mal cez deň prehodené cez hlavu. Keď sme však hrali futbal, vlasy mu spadli dozadu a hlava mu zostala bez vlasov.

Zobrazit celou diskusi