Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Senátor McCain musel do nemocnice. Léčba nádoru mozku má vedlejší účinky

Autor: base, ČTK - 
15. prosince 2017
14:25

Léčba republikánského senátora Spojených států Johna McCaina, který trpí mimořádně zhoubným nádorem na mozku, takzvaným glioblastomem, má vedlejší účinky. Vlivný zákonodárce kvůli nim musel dokonce do nemocnice. McCainovi známí dokonce neveřejně hovoří o tom, že se zdá, že senátor stále více slábne, uvedla v pátek televize CNN.

McCainův úřad oznámil, že senátor nyní pobývá ve vojenské nemocnici na předměstí Washingtonu, kde se léčí z běžných vedlejších účinků souvisejících s terapií. „Senátor se těší, že se bude moci do práce vrátit co nejdříve,“ sdělil McCainův štáb.

Zdroje citované CNN nicméně uvedly, že McCain očividně ztrácí životní energii a že na poslední schůzce republikánů vůbec nehovořil, což je pro něj zcela neobvyklé.

Není známo, jakými vedlejšími účinky senátor trpí, ale CNN poznamenala, že jedním takovým neduhem, který léčbu zahrnující chemoterapii a ozařování běžně doprovází, je vyčerpanost a únava organismu.

Informace o tom, že McCain trpí glioblastomem, oznámili lékaři se senátorovým souhlasem v červenci. Glioblastom je považován za nejagresivnější typ mozkových nádorů, který se dá jen velmi obtížně vyléčit.

 

hanka666 ( 16. prosince 2017 20:31 )

Z M R D, fuuuuj ty jeho odporné oči

andorea ( 15. prosince 2017 15:31 )

Ten fanatik nemá mozek v pořádku už hodně let...

lojzo ( 15. prosince 2017 15:28 )

 Jsem presvedcen ze 99% senatoru ma mozek jako Mc Cain a proto by jim islamuste meli operovat hlavu s macetami Zasliuzi si to!

Zobrazit celou diskusi