Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Surfař na pláži našel lidskou nohu! Je to již třináctá končetina, kterou na břeh vyplavilo moře

Autor: rc - 
14. prosince 2017
20:57

 Kanaďan Mike Johns (56) se procházel se svým psem na pláži, když najednou narazil na povalující se lidskou nohu! Kdekoliv jinde na světě by takový nález vyvolal obrovskou paniku, ovšem ne v Britské Kolumbii. Tam jsou totiž na podobné nálezy zvyklí, je to již třináctá noha, kterou na pobřeží vyplavilo moře.

Pokud máte rádi detektivky či mysteriózní příběhy, pak navštivte osadu Jordan River, která leží nedaleko kanadského Vancouveru. Tamní úřady se tam totiž snaží rozlousknout opravdu zapeklitý případ. Moře na tamní pláž za posledních deset let vyplavilo třináct lidských nohou! První případ se odehrál v roce 2007, tehdy se tamní obyvatelé zděsili, zda se nejedná o práci sériového vraha, ovšem v roce 2008 se na pláži objevilo pět dalších končetin. Poslední nález se uskutečnil tento čtvrtek ráno, kdy se Kanaďan Mike Johns procházel po pláži se svým psem Tazem a šestiletá rotvajlerka vyčmuchala nohu, z níž už zbyly pouze kosti. Měla však navlečenou ponožku a botu!

 

„Je to zvláštní, že se to děje tady,“ řekl pro SeattleTimes Johns, který po šokujícím nálezu přivolal policii. Vyšetřovatelé se v současné chvíli snaží zjistit, jak oběť zemřela a zdali nepatří k některému z předchozích nálezů. „Pokusíme se získat vzorek DNA,“ uvedl Andy Watson, mluvčí tamní policie. Vyšetřovatelům se zatím podařilo identifikovat osm z dvanácti nalezených ostatků. Podle úřadů se však tamní obyvatelé nemusí znepokojovat, podle zjištění se ani v jednom z případů nejednalo o násilný čin.

VIDEO: Matka s dítětem se ukryla v opuštěném domě: Všude ležely injekční stříkačky, nedopalky od cigaret a odpadky.

Video  Matka s dítětem se ukryla v opuštěném domě: Všude ležely injekční stříkačky, nedopadlky od cigaret a odpadky.  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi