Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Známý slovenský rapper za mřížemi: Hrozí mu 10 let

Autor: mav, TV JOJ - 
7. prosince 2017
06:00

Kriminalisté z Partizánskeho zadrželi v průběhu jediného týdne pět lidí podezřelých z drogové trestné činnosti. Šlo o dealery a narkomany, kteří prodávali fentanylové náplasti a marihuanu. Během poslední akce skončil v jejich rukou i Vladimír z Handlové, který patří ke známým rapperům. Vystupuje pod uměleckým jménem Supa. Pěveckou kariéru mu teď může zkazit desetileté vězení.

Rapper Supa skončil v policejní cele. Vyšetřovatel obvinil 37letého Ladislava z Partyzánskeho a 37letého Vladimíra z Handlové ze zločinu výroby drog formou spolupachatelství,“ uvedla policejní mluvčí Elena Antalová.

Druhým jmenovaným je právě známý Supa. Ten se podle policie vydal minulé pondělí kupovat s kamarádem drogy. „Obvinění si pořídili fentanylové náplasti, za které zaplatili 150 eur. Zajištěné množství odpovídá téměř 200 běžným dávkám drogy,“ popisuje Antalová.

Oba muže eskortovali minulý čtvrtek na okresní soud v Partizánskem. Rapper, který strávil tři noci za mřížemi, se k případu vyjadřovat nechtěl. Soudce vzal nakonec do vazby pouze 37letého Ladislava.

Rapper Supa bude čekat na začátek procesu na svobodě. Obviněným hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let,“ dodala Antalová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi