Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záběry jen pro otrlé: Až čtvrtmetrové červy vytáhli lékaři z uprchlíka z KLDR

Autor: jer, ČTK - 
5. prosince 2017
21:25

Voják uprchlý ze Severní Koreje je zatím živý, jeho záchrana byla ale dramatická. Nemocnice, jejíž chirurgové ho operovali, v úterý poskytla děsivé video z celého zákroku. Lékaři tu tahají z těla vojáka červy, některé i 25 centimetrů dlouhé. Klip zveřejnila televize CNN.

Podle expertů za přítomnost červů v organismu může podvyživení. Během úniku na jih byl voják Oh Chong Song čtyřikrát střelen svými bývalými kolegy. Doktor, který Chong Songa operoval, stav jeho těla přirovnal k „rozbité sklenici.“

V dramatickém videu, které nemocnice zveřejnila s Chong Songovým souhlasem, je vidět i převoz vojáka helikoptérou a jeho doprava na operační sál.

bandolero ( 5. prosince 2017 22:07 )

Tak ty červy jsou žřejmě tasemnice. Strýc dělal kdysi zabijačku prasete které moc nerostlo. Vyndal z něj něco podobného a to prase rozhodně podvýživou netrpělo.

Nezadat ( 5. prosince 2017 22:06 )

Vzpomínám si na jednoho cigána ze třídy v roce 1967 na ZDŠ a ten je měl taky a nikde se o tom nepsalo a akorát ho odčervili a pak když se o někoho otřel,tak jsme ho zkopali a on už si dával pozor.Tenkrát ten inteligentní a čistotný cigán nevěděl,že se splachuje a celá škola se na ty maxi červy chodila dívat než na to přišla učitelka a nechala ho odvést hygienou na deratizaci.

Zobrazit celou diskusi