Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásné dívky nejí, napsala holčička (†11) předtím, než spáchala sebevraždu!

Autor: ank - 
2. prosince 2017
17:44

Malá olčička nebyla spokojená se svým fyzickým vzhledem. Do deníku napsala den, kdy si hodlá vzít život, a podobně vše oznámila na sociálních sítích. A skutečně tak učinila. Rodiče byli po zjištění v šoku.

Milly Tuomey (†11), nebyla spokojená se svým fyzickým vzhledem a spáchala sebevraždu. Milly přispívala na Instagram o tom, jak si přeje ukončit svůj život. Její rodiče byli na toto upozorněni starší sestrou, která si toho příspěvku všimla na sociální síti.

Rodiče Milly vzali za lékařem, kterému prozradila své smrtelné přání a svěřila se, jak dlouho je už nespokojená. Lékař rodičům doporučil speciální psychologickou péči, na kterou se Millyným rodičům ale nepodařilo dceru dostat, protože psycholog již nenabíral pacienty.

„Řezala se. Dokonce na sebe vyryla nápis: Krásné dívky nejí!“ prozradila matka, která když vše zjistila a našla dcery deník pod postelí, přihlásila ji na speciální kliniku pro tyto případy. „Byli jsme vystrašeni. Neměli jsme s tímhle žádné zkušenosti a nevěděli jsme, co dělat,“ dodala matka.

Milly ale oznámila na svém Instagramu den, kdy si přeje zemřít, a tak se také stalo. Po rodinné večeři a sledování filmu Milly prohlásila, že se nudí, a odešla z pokoje. O několik chvil později byla nalezena v kritickém stavu a převezena do nemocnice, kde na následky zranění zemřela.

„Milly byla talentovaná, milující, zdravá, měla plány. Plánovala, že ve 23 letech bude mít první dítě a bude úspěšnou lékařkou, vše měla v deníku,“ svěřili se rodiče.

VIDEO: Otec (†54) se zastřelil v přímém přenosu kvůli sporům s dcerou

iFender ( 3. prosince 2017 10:38 )

Na pohled mila hezka holka bohuzel pomatena.

Maggie1999 ( 3. prosince 2017 02:49 )

 No já si myslím ze je to chudák dívenka a hlavně nemám nic proti ni ale může si zato sama kdyby nedělala hlouposti ale třeba se ji nechtělo žít ale upřímnou soustrast rodině co ji stratila moc me to mrzí už třeba našla klid hlavně v tom nebi

Jajka ( 3. prosince 2017 00:55 )

VOLEJTE POLICII A OCHRANÁŘE ZVÍŘAT,NA CO ČEKÁTE?TAKOVÉ ZMETKY BYCH MUČILA A HODILA KROKODÝLŮM,PROŠ SI DO PRDR,,E POŘIZUJÍ ZVÍŘATA?!!ZACHRÁNIT VČECHNY PEJSKY,PROSÍM

jany ( 2. prosince 2017 22:46 )

blbá nána

Simmie1994 ( 2. prosince 2017 22:21 )

To je ta dnešní doba zku*vená ve který stačí aby holka měla 1kg nadváhu a už se jí všichni posmívají že je tlustá.

Zobrazit celou diskusi