Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženské prádlo a provaz kolem krku: Muž (†65) se udusil při masturbaci, pojišťovna nechce platit

Muž se omylem oběsil během masturbace. Pojišťovna teď rodině odmítá proplatit jeho životní pojistku.
Muž se omylem oběsil během masturbace. Pojišťovna teď rodině odmítá proplatit jeho životní pojistku.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: bop - 
26. listopadu 2017
20:20

Navzdory uzavřené a řádně placené životní pojistce, rodina zesnulého Lawrence LaFavea (†65) teď musí bojovat s úřady. Muž totiž zemřel během autoerotických technik, během nichž se omylem oběsil. Pojišťovna vyplacení peněz za těchto podmínek odmítá. LaFave měl být v osudný den navlečen do dámského spodního prádla a škrcením se měl snažit o zintenzivnění svého orgasmu.

Lawrence LaFave (†65) pracoval jako televizní inženýr, působil jako vzorný otec i manžel. Koho by napadlo, že jeho život skončí zrovna takhle... Technik se navlékl do dámských kalhotek, podprsenky, punčoch a kombiné a během masturbace se pokoušel trochu přiškrtit, aby zintenzivnil svůj zážitek. Nakonec se mu to stalo osudným. 

Jeho manželka Deborah Conradi teď ale bojuje s úřady, protože navzdory řádně placené životní pojistce pojišťovna nechce platit. Podle lékaře bylo příčinou smrti neúmyslné zadušení se. Pojišťovna ale podle svých zásad veškerá úmrtí zaviněná vlastní vinou z vyplácení pojistky vylučuje. 

Podle pojišťovny bylo LaFaveovo jednání nebezpečné a obsahovalo vysoké riziko udušení se. Nemohou ho proto prý zahrnout mezi nezaviněné nehody. Vdova však toto stanovisko odmítá a trvá na tom, že smrt jejího manžela byla nešťastná náhoda. 

Deborah Conradi se v současnosti soudí s televizní společností CBS, pro kterou její manžel pracoval, a jejich pojišťovnou. Odhodlaná žena má v plánu z úspěšné společnosti dostat v přepočtu až 28 500 000 korun.

VIDEOANKETA: Jaká byla vaše první masturbace?

deratizater ( 27. listopadu 2017 16:52 )

když mu stará nedala tak co měl dělat?

Garo ( 27. listopadu 2017 10:03 )

Stáva sa, že muži zomrú pri sexe na ženách /najmä cudzích/, ale obesiť sa pri masturbacii ...

europa ( 27. listopadu 2017 05:09 )

Pravdu má pojišťovna. Ten muž si svou smrt zavinil sám. Manželka ať si trhne nohou, neměla žít s úchylem.

Zobrazit celou diskusi