Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpověď členky „rodiny“ Charlese Mansona: Učil mě vraždit, ve 14 mě prodával na sex!

Autor: aba - 
23. listopadu 2017
14:22

Čtyřiašedesátiletá Diane Lake se stala členkou skupiny „rodina“, jakéhosi kultu, který takto pojmenoval Charles Manson. Šlo o skupinku lidí, kteří ho obklopovali, kteří pro něj vraždili. Tehdy teprve čtrnáctiletá Diane jím byla okouzlená a ve své nové knize odkrývá mnoho temných tajemství.

Charles Manson byl bestiální vrah. Muž s vytetovaným hákovým křížem na čele, spolu se svou „rodinou“ povraždil v Los Angeles v sedmdesátých letech devět lidí, včetně těhotné Sharon Tateové, manželky režiséra Romana Polanského. Té bylo tehdy 26 let a byla v osmém měsíci těhotenství. Bez milosti byla ubodána k smrti. Vrazi jí před smrtí uřízli ňadro a do těhotenského břicha jí vyřezali písmeno X. Následně jí vyňali plod z těla a pohřbili ji s ním v náručí. Manson a další byli odsouzeni k trestu smrti, který byl později překvalifikován na doživotí, když se změnily místní zákony.

Ve vězení mohla skončit i Diane Lake, která Mansona potkala ve svých čtrnácti letech. Tehdy čtyřiatřicetiletý muž jí učaroval. „Věděla jsem, že má více dívek, ale on u vás uměl vyvolat pocit, že jste ta jediná a jedinečná,“ popisuje v rozhovoru ke své nové knize „Člen rodiny“ Lakeová. Přiznává, že byla do Mansona zamilovaná a věřila, že i on miluje ji.

Jenže jeho praktiky byly otřesné a brzy se začala bát i ona. „Charlie mě využíval. Měl charisma a sexappeal a věděl, co dělá. Čím více jsem byla po sexuální stránce zkušená, tím větší hodnotu jsem měla pro prodej na trhu,“ vypráví ve vzpomínkách na své čtrnáctileté já o tom, jak ji Manson prodával na sex.

„Strávil hodiny tím, že nám vyprávěl o svých nápadech, programoval naše myšlení svými slovy. Nedávat pozor byla známka nerespektování, po které následoval trest. Facka, nebo bití. Jednou na ranči nás testoval na naše schopnosti ‚přežít‘. Dal mi do ruky nůž a mým prvním instinktem bylo mu ho vrátit. On mě ale začal učit, jak zabíjet. Když se rozhodneš, že chceš někoho zabít, musíš ho opravdu zabít. Zabodni mu nůž do hrudi a zvedni ho nahoru, to ho zabije, říkával mi.“

Časem se ale Mansonovi proslovy, které byly ze začátku spíše kázáními, přeměnily v příkazy dávané svým vojákům. „V srpnu 1969 mi jeden z členů rodiny, Ted Waxon, ukázal přední stránku novin, kde psali o lidech zavražděních v LA. Řekl mi, že to udělal on, že ho k tomu Charlie donutil. Byla jsem zděšená a dostala jsem strach. I když jsem sama nic neudělala, věděla jsem toho dost, abych byla pro rodinu nebezpečná,“ uzavírá Lake, která proti Mansonovi svědčila u soudu.

Video: Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4)

Video  Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4)  - YouTube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi