Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na Clintona se valí další obvinění: Air F*ck One a sexuální obtěžování 4 dívek

Autor: shp - 
21. listopadu 2017
08:50

Skandály se sexuálním harašením nekončí. Dalším obviněným je tentokrát někdejší prezident USA Bill Clinton (71). Ten měl poté, co opustil Bílý dům, sexuálně obtěžovat čtyři mladé ženy. Není to přitom zdaleka poprvé, co Clinton lítá v takové šlamastice.

S tímto tvrzením přišel někdejší šéfredaktor The New York Times Magazínu a nynější spisovatel Edward Klein. Ten napsal již knihy o Clintonových, Trumpových i Obamových. K obtěžování mělo dojít po roce 2001, kdy Clinton ukončil svou práci v úřadu prezidenta.

V tu dobu Clinton spolupracoval s miliardářem, investorem a playboyem Ronem Burklem. Clinton mu pomáhal s domlouváním byznysu a se získáváním kontaktu. Společně měli spolu létat po světě soukromým letadlem, kterému se přezdívalo po vzoru Air Force One sprostě Air F*ck One (Vzdušný pích*č jedna).

Dotyčným, které měl Clinton obtěžovat, mělo být do 20 let. Všechny byly nižšími zaměstnankyněmi u Burkla. Edward Klein tvrdí, že když Clintonova manželka Hillary zjistila o obviněních, chtěla na všechny vyhrabat špínu. Tým poradců jí to ale prý rozmluvil.

Co je na těchto tvrzeních pravdy, je nejasné. Edward Klein je hodně kontroverzní postavou. Bill Clinton však již sexuální problémy zažil. Stážistka Monica Lewinská práskla světu, že mu prováděla v Oválné pracovně orální praktiky. Clinton to popíral, ale nakonec šel s pravdou ven. 

Video  Clinton naštval Poláky a Maďary: USA vás osvobodily a teď chcete mít diktaturu jako u Putina.  - Reuters
Video se připravuje ...

irena kortanova ( 21. listopadu 2017 09:46 )

 To je rodinka k pohledání

misha46 ( 21. listopadu 2017 09:18 )

To se ani nedivím, kdo by lezl na tu odpornou Killari.

Zobrazit celou diskusi