Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Býk vrazil rohy matadorovi do rozkroku: Se zakrvácenými kalhotami utíkal z arény

Autor: lm - 
20. listopadu 2017
19:28

Velmi bolestivý zážitek si odnesl matador Luis David Adame při turnaji v býčích zápasech v mexickém Santiagu de Querétaro. Statné zvíře ho nabralo rohem přímo do rozkroku a způsobilo mu krvavé zranění.

K bolestivému incidentu došlo, když mexický matador Luis David Adame dráždil býka tradiční červenou muletou. Při jedné obrátce býk ale svými rohy zamířil do matadorova rozkroku a vyhodil ho do vzduchu jako hadrovou panenku. Zraněnému matadorovi ihned vyrazili na pomoc další, kteří odvedli pozornost býka, zatímco se mladý muž odbelhal do zákulisí s rukou mezi nohama.

Býk matadorovi způsobil ve slabinách krvácející zranění a mladík skončil po vystoupení v nemocnici. Jeho stav je stabilní a už se zotavuje. Ani po krvavém incidentu nehodlá na býčí zápasy zanevřít a fanouškům už slíbil, že se brzy zase uvidí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

europa ( 21. listopadu 2017 08:51 )

Kéž by tak dopadli všichni, kdo se na těch masakrech podílejí. Doufám, že býkův zásah měl vliv na funkci (trvalý). Takové lidské zrůdy se nemají rozmnožovat!

hahapch ( 21. listopadu 2017 04:11 )

Škoda bylo to málo, měl jej pořádně probodnout, všichni býci by je měli všechny pořádně prošpikovat at už toto týrání a vraždění přestane

porgy1 ( 20. listopadu 2017 22:21 )

Bravo,býčku ! Kéž by to tak bylo vždycky !

andorea ( 20. listopadu 2017 20:12 )

Gratulace býkovi!

Zobrazit celou diskusi