Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Američtí letci nakreslili na obloze obří penis! Pobouřená matka žádá vysvětlení

Autor: ČTK - 
18. listopadu 2017
09:22

Příslušníci amerického námořního letectva si v rámci vzdušného cvičení zašprýmovali a pomocí zkondenzovaného plynu vytvořili na nebi penis.

Zkondenzovaný plyn se tvoří při spalování paliva v mrazivém vzduchu – letadla za sebou nechávají bílou stopu dlouho viditelnou ze země. Právě tento „vzkaz“ z nebeských výšin pobouřil konzervativní obyvatele městečka Okanogan ve státě Washington na severozápadě USA.

Matka od rodiny si tam stěžovala v místní televizi KREM 2, která následně požádala místní armádní složky o vyjádření. Námořní letectvo ihned reagovalo politováním a ubezpečilo, že podobný obrazec nesouvisí s žádným z ustálených leteckých cvičení. Zároveň ubezpečilo, že hříšníci budou skládat účty.

„Námořnictvo očekává od svých posádek plnění nejnáročnějších standardů a toto považujeme za zcela nepřípustné,“ uvedly vojenské úřady v prohlášení. „Všichni byli v šoku,“ reagoval v místním webovém zpravodajství další z obyvatel Okanoganu. Mnoho lidí ale úkaz i pobavil – fotky obrazce pořízené z mobilních telefonů rychle obletěly internetové sociální sítě.

VIDEO: Francouzské letectvo uhodilo na Islámský stát.

Video  Francouzské letectvo uhodilo na Islámský stát.  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Deneček ( 18. listopadu 2017 15:02 )

Nový státní znak USA.

krtek. ( 18. listopadu 2017 11:38 )

no co , pilot si zjevně nacvičoval autogram

Xeen ( 18. listopadu 2017 11:01 )

Přijde mi, že americká matka se v tom obrázku poznala a teď jen žádá o kompenzaci, že je její fotka bez jejího svolení vystavena .

papik ( 18. listopadu 2017 10:22 )

Kdyby neexistovala ta umělá hysterie kolem této části mužského genitálu, tak bych letcům řekl, že to musí udělat ještě jednou a pořádně, protože tohle je tedy nic moc. Jak řekl jeden chytrý chlapeček v jistém filmu "kluci mají penny's, holky zase vageenu". Jistě to byla nějaká dobrá křesťanská matka, protože ostatní by to ani neřešili.

Zobrazit celou diskusi