Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lenka se bojí, že její manžel přišel o hlavu. Dostali ho lovci lebek, strachuje se

Autor: shp - 
15. listopadu 2017
17:38

Měl vždycky pro strach uděláno. Vypadá to, že na to doplatil. Britský dobrodruh Benedict Allen (57) se ztratil při cestě v Papui Nové-Guineji. Nikdo neví, kde je a jestli je vůbec naživu. Největší strach má o něj jeho česká manželka Lenka, která se doma v Praze obává toho nejhoršího s jejich třemi dětmi.

Nikdo o něm neslyšel již tři týdny. Jestli je naživu, je nejisté. Na adrenalinové dobrodružství do Papuy-Nové Guineje vyrazil sám a bez GPS. Frajeřil a nejspíš se ztratil. Příbuzní teď trnou strachy, kde může Benedict být a jestli je v pořádku. Manželka Lenka je strachy bez sebe.

Lenka je velmi statečná, ale obě jsme s ním v křížku. Můj bratr je milující osoba, plný šarmu, velmi hodný a vždycky dělá vtípky. Je dobrosrdečný, miluji ho a hodně se o něj strachuji. Nespala jsem vůbec poslední noc a sedím u telefonu a očekávám nějaké zprávy,“ uvedla Katie Pestille (63).

Lenka i ona mají největší obavy z toho, že mohl být zabit místními lovci lebek, kteří uřezávají svým obětem hlavy. Sestra i jeho manželka se taky obávají, že se mohl stát obětí drogových gangů, které v této oblasti operují. Benedict není v zemi poprvé, místní kmeny ho mají rády a nezaútočily by na něj.

Není to přitom poprvé, co se Benedict ztratil. Před 35 lety zmizel na zahraniční expedici a tři měsíce o něm nikdo neslyšel. Naděje tak umírá poslední. Kdyby si s sebou vzal GPS, věděli by jeho milovaní, kde je. Nebo alespoň znali polohu jeho mrtvoly…

Podívejte se na reportáž o ztraceném Slovákovi:

Video  TV reportáž o ztraceném vojákovi Yefferu Sánchezovi  - Youtube.com/TV Uno
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi