Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Duchové mě provázejí celý život, tvrdí žena. Opravdu prý vypadají jako z filmu Duch

Autor: ula - 
11. listopadu 2017
11:47

Suzanne Gill bývala dobře placenou bankovní manažerkou, ale své kariéry se vzdala, aby se stala médiem. Podle svých slov už od dětství může vidět, slyšet, a dokonce i cítit duchy. Opustit práci jí prý poradili duchové indiánů a Suzanne se tak věnuje vyhánění zlých duchů z domů. Duchové prý vypadají stejně jako Patrick Swayze z filmu Duch. Její příběh zveřejnil portál Mirror.

„Moji duchové mě provází celý život a pomáhají mi při těžkých rozhodnutích,“ řekla Suzanne (45), matka dvou dcer.

Právě o tom, zda odejít z práce a začít se věnovat něčemu naprosto odlišnému, přemýšlela velmi dlouho. Nakonec jí při rozhodování údajně pomohli duchové starých indiánů. O tom, že udělala správné rozhodnutí, ji přesvědčilo to, že hned poté, co dala výpověď, jí zavolalo 15 lidí, kteří chtěli využít její duchovní pomoc.

Kroky a hlasy: V bratislavskému bunkru prý straší:

Video  Kroky a hlasy: V bratislavskému bunkru straší.  - tv JOJ
Video se připravuje ...

Duchové vypadají jako Patrick Swayze?

Suzanne prý vídala duchy od dětství, tajemné postavy chodily kolem jejího domu, kde bydlela, ale až o mnoho let později jí došlo, že to byli duchové.

„Vypadali tak skutečně. Duchové se od živých liší pouze tím, že mají kolem sebe slabou záři, jako Patrick Swayze na konci filmu Duch,“ vysvětluje Suzanne.

Se svým darem se poprvé svěřila v 15 letech kamarádce a ta jí navrhla, aby svoje schopnosti vyzkoušela. Suzanne jedné z dobrovolnic řekla, že se jí narodí dítě – holčička. Žena tehdy řekla, že to není možné, protože nemůže mít děti. Duchové ale zřejmě poradili Suzanne správně, protože žena skutečně porodila za čas holčičku.

Video  Duch mrtvé nevěsty v Rusku  - YouTube
Video se připravuje ...

Od té doby Suzanne pomáhá druhým, často bez odměny a čistí domy od negativní energie pomocí rituálů, které jí poradili její duchovní průvodci.

Suzanne tvrdí, že pokud má někdo smůlu, mohou za to špatní duchové, kteří s ním žijí v domě. Proto je nutné povolat „exorcistu, jako je ona, aby dům vyčistil“.

Zobrazit celou diskusi