Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvrhlé nestydy zneuctily hrob mého dědy! Šokovaná vnučka zoufá nad poskvrněným místem posledního odpočinku jejího předka

Autor: aba - 
31. října 2017
13:30

Naprosté znechucení. Tak popisuje fotky vnučka muže, na jehož hrobě pózují tři mladé polonahé dívky. Fotky se šíří internetem rychlostí světla a většina lidí je považuje za krajně nevhodné.

Anncy Hernandez z Mexika je v šoku poté, co na internetu objevila fotografie tří polonahých dívek v sexy pózách a ve vysokých podpatcích. Na tom by nebylo nic až tolik divného, kdyby fotky nebyly foceny na hřbitově a přímo na hrobě jejího dědečka.

Fotky zachycují dívky, jak sedí na, podle místní tradice barevném, hrobě a pózují pro aparát. Podle jejich výrazů a usmívajících se tváří je nijak netrápí fakt, že se nacházejí na hřbitově.

Anncy fotky poté, co je našla na sociální síti, nahlásila úřadům. „Kdo si myslí, že jsou? Holky, které jdou na posvátné místo a pózují na hrobě mého dědečka? Vypadá to, že je doma nenaučili respektu, tak jim budu muset dát lekci já,“ nezdráhá se případ komentovat naštvaná Anncy.

Fotky se objevily online v sobotu odpoledne a vyvolaly velký poprask. Více jak dvacet tisíc sdílení příspěvku a šest tisíc komentářů pod ním mluví za vše. Navíc je většina uživatelů stejně pobouřená jako Anncy. „Jsou směšné a chtějí jen pozornost, je to trapné,“ tvrdí jeden z uživatelů. „Zajímalo by mě, jak by se jim líbilo, kdyby tohle dělal někdo u hrobu jejich mrtvého předka,“ zamýšlí se další. Úřady mexického Cardenasu případ zatím nekomentovaly.

 VIDEO: Šok při pohřbu: Rozkopaný hrob a kosti příbuzných okusovali psi

Video  Šok při pohřbu: Rozkopaný hrob a kosti příbuzných okusovali psi.  - tv JOJ
Video se připravuje ...

illyria ( 31. října 2017 18:12 )

Osobně si myslím, že pokud duše jejího dědy zůstala u hrobu, tak se asi moc nezlobil, slečny jsou to pěkné, hlavně ta v modrém tričku .-)

villon ( 31. října 2017 14:55 )

Ta v tý modrý halence je fakt dost dobrá.

sosacek ( 31. října 2017 13:51 )

Nevím o co babě jde. Dědek má po smrti alespoň na co čumět.

agfor ( 31. října 2017 13:42 )

Ať je ráda, že ještě nějaký hrob má. V Soběslavi mafie, vedená Vladimírem Faladou a starostou Jindřichem Bláhou, hroby jednoduše zneuctí, vykrade a nakonec ukradne celý hrob. Za to oba chcípnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání