Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena (†54) slavila průlom v léčbě rakoviny: V dovolenkovém ráji se upila k smrti!

Autor: vk, rc - 
18. října 2017
06:00

Na Santorini odjela Valerie Jones  se svým manželem, aby oslavila průlom v léčbě rakoviny prsu. Dovolená na pohádkovém ostrově však skončila tragédií. Čtyřiapadesátiletá žena to totiž na ostrově roztočila tak drsně, že se upila k smrti!

Valerie Jones od loňského března bojovala se zákeřnou rakovinou prsu. Poté, co se od lékařů dozvěděla, že je léčba úspěšná a uzdravuje se, to chtěla pořádně oslavit. Valerie, která se živí jako terapeutka, dostala tedy od lékařů pár dnů volna a s manželem Nigelem se vypravila na pohádkový řecký ostrov Santorini, kde si měla odpočinout od náročné léčby a hlavně oslavit průlom v uzdravování.   

Čtyřiapadesátiletá žena začala slavit už od rána. Hned dopoledne si dala pár skleniček vína a pít nepřestala ani během výletů po okolí. Víno si dala i během oběda a poslední skleničky do sebe obrátila večer, kdy navštívila svatbu, na níž byla s manželem pozvána. Na veselku šla ovšem sama, její manžel byl po dlouhém dni unaven a tak zůstal v hotelovém pokoji. Tehdy s ní mluvil naposledy, než odešla, do ucha jí pouze zašeptal: „Dobře se tu bav!“ Poté přišla zdrcující zpráva.

Uprostřed noci ho vzbudili, aby mu sdělili, že jeho manželka krátce před druhou hodinou ráno zkolabovala na dámských toaletách. Ženě okamžitě zavolali lékařskou pomoc, cestou do nemocnice však zemřela. Podle lékařů měla v krvi 3,6 promile alkoholu! Takové množství u ženy, jejíž organismus byl oslaben náročnou léčbou, způsobilo smrt.

Její manžel se se smrtí milované ženy nedokáže smířit. „Dali jsme si nějaké víno, když jsme byli na památkách, zrovna tak jako ostatní lidé na dovolené. Poté jsme měli víno u oběda a také později u večeře. Poté jsme se rozhodli jít do hotelu a dát si skleničku před spaním,“ řekl DailyMailu pan Jones, který si odmítá připustit, že by za smrt jeho ženy mohl alkohol a dodává, že jeho žena nikdy s pitím problém neměla. Teď však v jejich sídle v Dorsetu, jehož cena se pohybuje kolem 1,3 milionu liber (38 milionů Kč), zůstal s 19letou dcerou Immie, která je ze smrti matky také v šoku.

VIDEO: Good Girls Company – Sex Island

Video  Good Girls Company – Sex Island  - YouTube/UNews
Video se připravuje ...

tenerife ( 18. října 2017 19:01 )

Moje řeč.

agfor ( 18. října 2017 13:16 )

No jo, no, na něco se holt chcípnout musí.

tenerife ( 18. října 2017 10:27 )

Když už to mělo být,tak raději tak,než aby se trápila a chřadla při onkologické léčbě. Mám tetu 88 roků,za těch více než 30 let, co je v důchodu toho vypila opravdu hodně, rum pila jako vodu,je zdravá, vitální,žádná demence,kam se ni hrabu,asi na tom něco bude, že až taková metla ten alkohol není.

villon ( 18. října 2017 09:43 )

Krásná smrt

dr.x.crement ( 18. října 2017 08:51 )

Známá pravda: alkohol je příčinou,ale také řešením všech problémů.

Zobrazit celou diskusi