Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Londýně najelo auto do lidí: 11 zraněných, byla to zřejmě nehoda

Autor: ČTK, kal - 
7. října 2017
18:55

Jedenáct lidí v sobotu v Londýně utrpělo zranění kvůli nehodě, při níž vjel na chodník automobil. Devět z nich skončilo v nemocnici, podle záchranářů mají většinou zraněné nohy a hlavu. Policie podle stanice BBC sdělila, že ke kolizi došlo nedaleko Přírodopisného muzea a že jedna osoba byla zatčena. Nehoda není v tomto stadiu vyšetřování spojována s terorismem, policie ho nakonec vyloučila. Informovala o tom agentura Reuters.

Ve 14:20 londýnského času (15:20 SELČ) vjel v ulici Exhibition Road na chodník automobil a policie oznámila, že při tom několik lidí utrpělo zranění. Reportérka BBC z místa události s odvoláním na policisty dodala, že zranění nejsou vážná.

Informovala také, že na místo brzy přijely policejní vozy a dorazili i ozbrojení policisté a nad místem kroužily vrtulníky.

Podívejte se, jak policie zatýká řidiče:

Exhibition Road je oblast hojně navštěvovaná turisty. Kromě Přírodopisného muzea se tam nachází několik dalších muzeí.

Londýnská policie původně nevyloučila, že nehoda auta je spojena s terorismem. Dříve uvedla, že incident s terorismem v tomto stádiu vyšetřování zatím nespojuje. A pak se ke stejnému stanovisku také vrátila.

mandat ( 7. října 2017 22:38 )

Somalec najel do lidi a to byla nahoda ? Myslite si opravdu, ze jsme vsichni pitomci ? Muslimove u nas parazituji, terorizuji nas, zabijeji a my nesmime ani pipnout ?

hanka666 ( 7. října 2017 22:00 )

Chtělo by to nějaké sankce a zrušit kulaté kokosy

jetuslunicko ( 7. října 2017 21:32 )

co to dnes vyrábí za auta, že mají tak agresivní motory nějaká chyba na výrobní lince asi

hanka666 ( 7. října 2017 20:26 )

Pravidelný pobírač sociálních dávek, magor zcela integrovaný, černý jako bota, spáchal teroristický čin. Za rok si nevydělal na Ferrari, dlouhovlasou blondýnu a vilu s bazénem, tak mu hrklo v bedně.

naidka ( 7. října 2017 19:34 )

Vždyť se vlastně nic nestalo, každodenní banalita, takových ještě bude.

Zobrazit celou diskusi