Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Manželka bloggera, který vysílal živě svou smrt po uštknutí hadem, pláče: Zemřel kvůli našemu rozchodu!

Autor: aba - 
7. října 2017
14:07

Radši smrt, než život bez svojí lásky. Takový osud si zvolil jednatřicetiletý Arslan, který svou smrt odvysílal na internetu živě. Vášnivý chovatel hadů si je vybral i jako svůj lístek na věčnost - nechal se kousnout od černé mamby.

Arslan Valeev (†31) z Petrohradu se na jaře rozešel se svojí ženou. Několik let spolu chodili a před dvěma se vzali. Oba dva vášniví chovatelé hadů spolu založili i kanál na Youtube, který měl tisíce odběratelů.

Jenže pak v jejich manželství docházelo ke stále větším neshodám. Kvůli chování hadů nebyly podmínky v jejich bytě takové, jaké by si jeho žena Katia přála, a tak se na jaře odstěhovala a několik měsíců na to si našla i nového přítele.

Arslan se s tím ale nechtěl smířit a tak sáhnul ke krajnímu řešení. Nechal se uštknout jedním z nejjedovatějších hadů, černou mambou, jejíž jed je pro člověka smrtelný a fatální selhání organismu přichází už po dvaceti minutách.

Svou smrt vysílal živě na jejich Youtube kanálu. Lidem, kteří se na hororové vysílání dívali, prozradil Katiino telefonní číslo s prosbou, ať jí zavolají. "Jestli se jí někdo dovoláte a jestli má čas přijít, rád bych ji viděl," říkal ve svém posledním videu.

Někdo jeho ženě skutečně zavolal, když ale dorazila do jejich bývalého bytu, Arslan už byl v nemocnici. Sanitku zavolali jeho rodiče, kteří vysílání viděli. Pomoc ale přišla příliš pozdě. Kousnutí mamby je smrtelné, pokud člověk nedostane specificky namíchaný protijed v prvních minutách po kousnutí.

"Milovala jsem ho. Jeho poslední vysílání jsem neviděla. Ještě jsem nenašla odvahu se podívat. Stále nemůžu pochopit, co se stalo," pláče po smrti Arslana jeho Katia.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

villon ( 7. října 2017 17:54 )

 Prostě ho zabila... Pozdě pláče... Ryp.

sores ( 7. října 2017 16:36 )

Udělal to samé co Kleopatra. Byl to slaboch a ne chlap když ukončil svůj mladý život kvůli jedné pipce. Co by za život jiný nemocný dal.

Zobrazit celou diskusi