Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opili se a hromadně znásilnili turistku. Itálie dopadla čtvrtého uprchlíka

Autor: mah, ČTK - 
3. září 2017
15:20

V italském letovisku Rimini mohou být lidé klidnější. Tamní policisté zadrželi posledního člena čtyřčlenného gangu, který minulý týden na pláži hromadně znásilnil turistku z Polska a napadl jejího přítele. Mladíci již dříve znásilnili transsexuála z Peru. Čtvrtým zadrženým se stal 20letý muž z Konga. Policie ho zadržela ve vlaku, kterým se snažil ujet z města.

Italská policie uvedla, že nakonec zadržela uprchlíka z Konga. Šéf riminských vyšetřovatelů Maurizio Improta řekl, že muž byl dopaden v neděli ráno ve vlaku, jímž chtěl odjet do sousedního města.

Už v sobotu policie zadržela zbylou trojici podezřelých. Ve všech případech šlo o nezletilce, včetně dvou marockých bratří, kteří žili v obci Vallefoglia nedaleko Rimini. Improta potvrdil, že oba bratři se sami přihlásili policii poté, co byly zveřejněny jejich záběry z bezpečnostní kamery. Třetím podezřelým je Nigerijec, který byl zadržen v sobotu večer poblíž Rimini.

Televizní stanice Sky TG24 uvedla, že nyní zadržený muž z Konga přišel do Itálie jako zachráněný migrant v roce 2015. Podle APA a italských médií je mu 20 let.

Podle místních médií jednali mladíci pod vlivem alkoholu a drog. Maročtí bratři byli údajně úřadům známí jako drogoví dealeři a zloději.

Skupina prý už 12. srpna na pláži napadla a zmlátila italskou dvojici. Muži ukradli peněženku, hodinky a mobil, zatímco ženě hrozili znásilněním. Italce se však podařilo přivolat pomoc a mladíci utekli.

VIDEO: Skupina na turisty zaútočila minulý týden.

salto ( 4. září 2017 08:01 )

Vítejte a obohacujte

mart33 ( 3. září 2017 16:14 )

Media jako obvykle nemají fotky. Kdyby byl pachatel běloch , tak by se fotky našli. Foto šéfa skupiny zde: https://twitter.com/OnlineMagazin/status/904318897293287425

agfor ( 3. září 2017 15:41 )

Copak se Italům nelíbí ? Vždyť si je tam od afrických břehů vozí a tohle je jejich přirozená multikulturní zábava. Oni se, chudáčci, takhle poctivě snaží integrovat do Evropy.

Zobrazit celou diskusi