Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Gang mladíků znásilnil dívku (13) na festivalu: Podle svědků šlo o migranty

Turistický ráj se změnil v horor: Gang mladíků znásilnil 13 letou dívku! (ilustrační foto)
Turistický ráj se změnil v horor: Gang mladíků znásilnil 13 letou dívku! (ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock)
Autor: rc - 
3. září 2017
22:28

Přímořský ráj se změnil v noční můru! Ve španělském městě Alicante došlo ke znásilnění teprve třináctileté dívky skupinou mladíků, kterým bylo mezi 13 a 15 lety. Svědkové vypověděli, že se jednalo o Maročany. 

Festival San Juan je největší událostí ve Španělsku. Bujaré oslavy napříč Pyrenejským poloostrovem každý rok vypuknou začátkem prázdnin. Lidé se sejdou na plážích, kde tancují, popíjí a v některých místech i skáčou přes oheň. Festival je obrovskou událostí i v oblíbeném turistickém městě Alicante. Tento rok se však jinak veselá slavnost změnila v horor.

Během oslav došlo ke znásilnění třináctileté dívenky. Tu měl podle svědků znásilnit gang mladíků. Ten samý večer se mladíci měli pokusit znásilnit ještě další dívku, tu však zachránil její otec, který zavolal policii. Během večera mělo navíc dojít k četným krádežím. „Policie přijela a chlapci byli zadrženi. Několik lidí uvedlo, že byli ve věku mezi 13 a 15 lety,“ řekl serveru Topky.sk očitý svědek. Útočníci měli být Maročani. Policie však sexuální napadení popírá.

VIDEO: Na pláži v Rimini znásilnili polskou turistku a jejího přítele zbili do bezvědomí

hejhej ( 4. září 2017 08:19 )

Ta zrůdná, násilnická muslimská hovada kráva Merkelová vítá a spolu s neziskovami tahají do Evropy. Jedině ty zrůdy zabíjet na potkání jako přemnoženou škodnou.

prycsnima ( 4. září 2017 00:42 )

 Chtějí obohatit ,tak se vším všudy.Jó až budou nosit burky a stanou se konečně chalifátem tak bude lépe.Makrela je určitě spokojena,jak se Evropa obohacuje.A po volbách 24.9.2017 bude vládnout Německé islámské republice.

TomRadlicky ( 4. září 2017 00:19 )

Za měsíc jsou volby a já a moje rodina budeme volit rozhodně na základě postoje k této problematice a všechny ostatní otázky půjdou stranou. Raději žít v bezpečné bílé zemi za cenu nižší životní úrovně, než být součástí západní Evropy. Volím SPD!

Zobrazit celou diskusi