Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tihle grázlové hromadně znásilnili turistku v Itálii: Šlo o nezletilé Maročany

Autor: všm, ČTK - 
2. září 2017
21:01

Nejdříve zbili jejího partnera, pak ženu hromadně znásilnili a nakonec se ji pokusili utopit v moři. K otřesnému útoku na polské turistky a dříve i peruánského transsexuála v italském Rimini se přiznali dva nezletilí Maročané. V sobotu o tom informovala rakouská agentura APA s odvoláním na italská média. Třetího, rovněž nezletilého útočníka z Konga, zatkla italská policie

Mladíci při brutálním činu nebyli sami, pomáhali jim ještě dva další členové gangu. Policie útočníky identifikovala pomocí videozáznamu, dva z nich se pak přišli nahlásit v obci Montecchio di Pesaro. Do rukou zákona se dostal i třetí pachatel, který je rovněž nezletilý. Všichni tři měli doposud čistý rejstřík. 

Podle agentury AP jsou Maročané bratři ve věku 15 a 17 let. Jiná média dříve uváděla, že jim je oběma 17 let. Podle agentury ANSA a italské státní televize je napadený člověk původem z Peru již identifikoval.

Polský pár ve věku 26 let byl napaden na pláži v Rimini časně ráno. Útočníci ženu znásilnili a muže zmlátili tak, že ztratil vědomí. Oběti byly rovněž okradeny. Polský deník Super Express s odvoláním na italské zdroje uvedl, že násilníci turistku po činu hodili do moře a doufali, že se utopí a nebude proti nim svědčit.

Policie pátrá po čtvrtém členovi skupiny. Má jím být plnoletý Nigerijec, který skupinu podle italských médií vedl.

Ten samý den došlo na pláži i k napadení mladého rakouského páru. Vyplývá to alespoň z výpovědi majitele stánku s kebabem. Ten uvedl, že do jeho restaurace dorazil v noci potlučený Rakušan s partnerkou. Policie potvrdila, že po pachatelích pátrá. Není zřejmé, zda jde o stejný gang, který přepadl polské turisty.

Itálii tento týden pobouřil i případ nejmenovaného Nigerijce, který znásilnil jednaosmdesátiletou stařenku v parku.

Monikay ( 3. září 2017 11:22 )

Internovat, po odpykání vyhostit a zajistit aby se už nevrátili.

Deneček ( 3. září 2017 09:38 )

Nezletilím sto let a plnoletým doživotí,bez možnosti zkrácení.

gabreta ( 3. září 2017 09:12 )

Vystresovaní chudáci neměli tejden sex a teď je budou honit soudy? Že se Evropani estydíte nasazovat těm novoevropským inženýrům a doktorům psí hlavu!

kardinal25 ( 3. září 2017 09:10 )

to bych chtel videt jak ty grazly chytili. Italska policie je stejne spatna neli horsi nez ta nase. Proste potrebovali nekoho zabasnout, tak to z nich vymlatili, aby to meli rychle vyreseny. Ti kdo to provedli znasilni brzo zas nekoho dalsiho, nebo jsou treba uz mrtvi, protoze jak psali kseftovali s drogama a tak je jeich kamaradici treba odpraskli, aby meli od takovych debilu pokoj.... skutecny pachatele podle mne nikdy nechyti, podle tech zaznamu z kamer, by to mohl byt kdokoliv. zakladni problem je, vsichni az na par vyjimek tady nemaji co delat. Vsichni typci z maroka a afriky a iranu jsou kulturne nabozensky ekonomicky uplne mimo. Hned od zacatku se mely potapet lode s takovyma uprchlikama. V Africe se navzajem vrazdi po staovkach kazdy den jak je napadne kvuli malichernostem. Potrebuji nad sebou silnou a tvrdou ruku jako byl Kadafi. Jen hlupak ho mohl chtit odstranit a jen jeste vetsi hlupak si muze chtit tyhle uprchliky k sobe nastehovat. Misto vsech tech kecu se ma na hranici proste postavit delo a ****************** a kdyz merkelova chce, tak at se sama odstehuje do Afriky, nikdo ji tu nedrzi. Muze koupit letenku i Sobotkovi, Zemanovi a babisovi a komplet parlamentu, ministrum a vsem politikum, kdyz se jich zbavime, hned nam vsem bude lip.

milofr ( 3. září 2017 00:09 )

Najednou jsou nezletilí, na fotkách vypadali na 20+ všichni čtyři a byli poznáni tou polkou, tak nám zase močí na lopatky ti hajzlové je budou pořád omlouvat.

Zobrazit celou diskusi