Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Panika na palubě: Opilý pasažér napadal posádku, pilot musel nouzově přistát

Autor: lm - 
31. srpna 2017
22:40

Cestu hrůzy si prožili pasažéři letu společnosti AéroMexico z Mexico City do amerického San Franciska. Jeden z cestujících začal vyvádět a napadat posádku, kvůli čemu musel pilot nouzově přistát. Podle svědků byl nejspíš opilý.

K incidentu došlo na palubě letu AM663 v neděli 22. srpna. Letadlo společnosti AéroMexico letělo z hlavního města Mexico City do amerického San Francisca. Pilot byl ale nucen nouzově přistát v mexické Guadalajaře poté, co jeden z pasažérů začal na palubě vyvádět.

Muž, který se zdál být ostatním pasažérům opilý, nejdříve začal bezdůvodně křičet a poté i napadat posádku. "Posádka ho požádala, aby byl zticha, ale on nadále obtěžoval všechny ostatní v letadle," popsala cestující Laura Aceves (20) serveru The Mercury News.

Po nouzovém přistání v Guadalajaře si pro muže do letadla přišla letištní ochranka. Pasažér ale nehodlal z letadla odejít dobrovolně. Někdo z cestujících celou jejich potyčku natočil (video naleznete níže). Rozzuřený cestují na nahrávce řve a snaží se s ochrankou bojovat. Někdo na pozadí přitom křičí, že "je pokousal". Poté, co byl nežádoucí cestující vyveden, letadlo pokračovalo podle plánu do San Franciska.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi